Artikelen

PVC vloeren in Amsterdam

PVC vloeren in Amsterdam

Als het aankomt op een hoge kwaliteit en een scherpe prijs voor het kopen en leggen van PVC vloeren in Amsterdam en omgeving dan is het Houten Vloeren Paleis graag uw partner. Het kopen van PVC vloeren bij u in Amsterdam is erg populair. Nadat eerst de industrie en medische sector het omarmden deed het daarna zijn intrede in onze huizen.

De kwaliteit van de PVC vloer is de laatste jaren ook steeds beter. De uitstraling van bijvoorbeeld houtnerf of natuursteen lijkt levensecht en biedt warmte in uw interieur. Daarnaast heeft u een schoonmaakgemak dat vergelijkbaar is met een vloer van kunststof. Er is tegenwoordig een ruime keuze aan kleuren en patronen. Ook is een vloer van PVC de laatste jaren minder krasgevoelig en hebben ze een prettiger akoestiek. Het aanbrengen van PVC vloeren bij u in Amsterdam gaat erg snel.

PVC vloeren bij jouw in Amsterdam bieden vele voordelen

Andere voordelen van een vloer van PVC die niet onbenoemd mogen blijven zijn de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, het materiaal is volledig te recyclen. U kunt een vloer van PVC zelfs leggen op een toilet of badkamer door de hoge vochtbestendigheid. Vergeleken met vloerbedekking en houten vloeren is het brandvertragender en het is krachtiger dan vinyl of laminaat. Doordat PVC zeer slijtvast is, maakt dit het ideaal voor bijvoorbeeld winkels, scholen en andere plekken waar veel wordt gelopen. Tot slot is dit vloertype zeer hygiënisch en goed te onderhouden, wat het tevens ideaal maakt voor de vele mensen met allergieën zoals hooikoorts-patiënten.

Een combinatie met vloerverwarming is uitstekend mogelijk, zodat u niet meer tegen ruimtevretende radiatoren in uw huis hoeft aan te kijken. PVC vloeren voor bij jouw in Amsterdam kennen volgens ons geen nadelen, of het zou moeten zijn dat je het beste viltplakkertjes onder uw tafel- en stoelpoten kunt plakken voor eventuele schuifkrassen. Als u veel zoninval heeft kan het raadzaam zijn om mogelijke verkleuring tegen te gaan met zonwering.

Laat uw PVC vloer leggen door onze vakmensen

Het meest gangbaar bij de aanleg van PVC op uw vloer is om het materiaal te verlijmen op een vooraf geëgaliseerde oppervlak. Daarnaast is er de voordeliger optie door middel van PVC met een klikverbinding, zoals u dat wellicht kent van laminaat. Wij adviseren u om dit soort vloeren te laten leggen door onze experts, dan bent u gegarandeerd van een foutloze en snelle afhandeling en kunt u al spoedig de ruimtes met hun nieuwe vloer bewandelen. Een scheur of andere beschadiging in het PVC is gemakkelijk te behandelen. Er kan in dat geval een nieuwe reep worden geplaatst zonder dat de hele vloer eruit moet.

De PVC vloeren van het Houten Vloeren Paleis zijn van het merk Europefloors. Dit is PVC van een duurzame en zeer hoge kwaliteit, waarop u 15 jaar garantie krijgt. Een PVC vloer van Europefloors heeft u bij deze leverancier al vanaf 29,95 per vierkante meter.

Bezoek onze makkelijk bereikbare showroom in Soest en laat u verrassen!