Artikelen

PVC vloeren in Soest

pvc vloeren in maarssen

Als je kwaliteit, deskundigheid en een goede prijs wilt voor het kopen en leggen van PVC vloeren in Soest, Utrecht of het Gooi dan is het Houten Vloeren Paleis in Soest je graag van dienst. Het kopen van PVC vloeren in Soest en omgeving is zeer in trek. Vroeger waren deze vloeren alleen gangbaar in bedrijfstakken als de industriële en medische sector, de laatste jaren doet het zijn intrede in de Nederlandse huishoudens.

Door de moderne ontwikkelingen is de kwaliteit van PVC vloeren de laatste jaren ook steeds beter geworden. Het uiterlijk van bijvoorbeeld een houtnerf of natuursteen is zeer realistisch en geeft warmte aan uw interieur. Ook biedt PVC schoonmaakgemak dat vergelijkbaar is met een kunststof vloer. Er is tegenwoordig een brede waaier aan kleuren en patronen voor elke smaak of inrichting. Ook is een vloer van PVC de laatste jaren minder krasgevoelig en zijn ze akoestisch verbeterd. Het aanbrengen van PVC vloeren bij je in Soest gaat in vergelijking sneller dan andere vloertypes, dus je kunt na aanleg al heel snel weer lopen in uw woning.

Tal van voordelen bij PVC vloeren bij jouw in Soest

Andere voordelen van een vloer van PVC zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, het is volledig recyclebaar. Door de hoge vochtbestendigheid is het zelfs geschikt voor sanitaire ruimtes. Ook is het sterk brandwerend en oersterk. Doordat PVC zeer slijtvast is, maakt dit het geschikt voor plekken als een school of de detailhandel en andere plekken waar veel wordt gelopen. PVC is erg makkelijk te reinigen en ideaal tegen diverse allergieën.

Een combinatie met vloerverwarming is goed mogelijk, zodat u geen radiatoren meer nodig heeft. PVC vloeren in Soest kennen geen nadelen, of het moet zijn dat je het beste vilt onder de poten van je tafels en stoelen kunt doen tegen krasvorming.

Laat je PVC vloer leggen door ons vakkundig personeel

Vaak wordt de PVC vloer verlijmd op een geëgaliseerd oppervlak. Daarnaast is er goedkopere optie van PVC met een klikverbinding net als bij laminaat. Wij raden je een aanleg aan door onze vakmensen, voor een foutloze en snelle afhandeling. Een scheur of kras in de PVC vloer bij je in Soest is gemakkelijk te behandelen. Bij dit type vloeren kan er een nieuwe reep worden gelegd zonder dat de hele vloer eruit zou moeten.

De PVC vloeren van het Houten Vloeren Paleis zijn van het duurzame topmerk Europefloors, waarop je 15 jaar garantie krijgt. Een PVC vloer van dit merk kun je bij deze leverancier al vanaf €29,95 per vierkante meter kopen.

Bezoek onze makkelijk bereikbare showroom in de Ambachtshal van Soest en laat je verrassen door het ruime assortiment! Graag maken wij een scherpe offerte voor je.