Artikelen

Visgraat vloer in Soest en omgeving

Visgraat vloer in Soest

Wie een visgraat vloer in Soest en omgeving wilt van hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs, dan moet je bij het Houten Vloeren Paleis zijn. Van de diverse types houten vloeren die je bij ons kunt kopen is een visgraat vloer toch wel het meest populair.

Vaak wordt gedacht dat visgraat parket een erg prijzige houten vloer is om te leggen en door de nostalgische uitstraling alleen in vooroorlogse huizen past. In tegenstelling tot het parket met rechte stroken is een visgraat vloer ongekend populair. Steeds meer huizenbezitters die wel eens een andere uitstraling van hun woning willen, raken overtuigd van de talrijke pluspunten van visgraat parket. De populariteit van parket in visgraatpatroon zit hem onder meer in de prijsdalingen van de afgelopen jaren. Ook is dit parket gewild door de geluidsarme en prettige akoestische kenmerken.

Visgraat vloer in Soest

Ooit kwam het visgraat motief uitsluitend voor bij paleizen en andere prestigieuze gebouwen. Later werd het steeds vaker geplaatst in herenhuizen en andere authentieke panden. Tegenwoordig heeft een visgraat vloer in Soest en omliggende regio zijn intrede gedaan in nieuwbouwwoningen, om deze van wat meer statuur en warmte te voorzien. Ook geeft het je woning een uiterlijke meerwaarde, het oogt immers niet zo alledaags als rechtlijnige parketbanen.

Verder is is er bij visgraat parket de keuze tussen een rustgevende of een klassieke uitstraling. Daarnaast zijn er nog bewerkingen van het materiaal mogelijk zoals het gebruik van bepaalde kleurtinten in de stijl van uw interieur. De bredere planken passen beter in een nieuwe woning, dit maakt uw woning optisch gezien ook nog eens ruimtelijker. Voor een meer nostalgische sfeer in een ruimte is een andere maat planken en een andere afwerkingsmethode geschikter.

Laat je inspireren door onze showroom vol houten vloeren

Bezoek anders onze omvangrijke showroom van 600 m² in de Ambachtshal van Soest. Ook tref je op onze website al vele mogelijkheden voor een visgraat vloer bij je in Soest. Wij adviseren om het te laten leggen door ons gespecialiseerd personeel. Je hebt dan een sneller en foutloos resultaat.

Een houten vloer in visgraatpatroon wordt door onze parketteurs plankje voor plankje gelegd. Tegenwoordig is de houtkwaliteit én de gespecialiseerde lijm beter dan ooit. Terwijl het verlijmen van houten vloeren met visgraatparket met vloerverwarming ook probleemloos kan worden gedaan.

Contact

Voor een offerte, vragen en informatie over visgraat- of houten vloeren in het algemeen staan wij je graag bij.