Blog en nieuwsInformatieOnderhoud en renovatie

Boneco H300 Hybride Luchtbevochtiger & Luchtreiniger

boneco h300

In onze vorige blog hadden we het over de Boneco Humidifier Air Washer W200, deze keer gaan we het hebben over één van de nieuwe luchtbevochtigers- en reinigers van Boneco, de Boneco H300 Hybride Luchtbevochtiger & Luchtreiniger.

Deze luchtbevochtiger zorgt voor de ideale luchtvochtigheid in je ruimte. Tegelijkertijd reinigt het innovatieve, geïntegreerde Hepa filter de kamerlucht en vermindert het ongemak voor mensen met allergieën. Het reinigt ook de lucht van fijnstof. Dankzij een geïntegreerde sensor meet dit apparaat de luchtkwaliteit in realtime en past het automatisch de verdamper uitgang aan.

Waarom een luchtbevochtiger?

Een luchtbevochtiger is uitermate handig wanneer je in het bezit bent van een houten vloer. Houten vloeren reageren namelijk erg op schommelingen van de luchtvochtigheid. In de winter kan de vloer gaan krimpen, waardoor scheurtjes in het hout en kieren tussen de planken kunnen ontstaan. In de zomer gaat de luchtvochtigheid weer omhoog en zet de vloer weer uit, waardoor de scheurtjes weer verdwijnen. Maar de luchtvochtigheid kan ook te ver stijgen waardoor het hout teveel uitzet en er de mogelijkheid is dat de planken losknappen. Je wilt natuurlijk niet dat dit gebeurd, en daarom is het handig om een luchtbevochtiger te hebben.

De Boneco H300 kan direct via de bedieningsknop worden bediend maar ook via de Boneco App waarmee je eenvoudig op afstand de gewenste vochtigheid kunt instellen. Maar dat is niet het enige, met de app kun je ook uit verschillende modus kiezen: Hybride, Purifier en Humidifier. Daarnaast zijn er verschillende profielen beschikbaar: AUTO, SLEEP (ondersteunt ’s nachts een goede nachtrust) en BABY (creëert aangename omstandigheden voor je kind). Ook heb je de mogelijkheid om via de app een timer in te stellen of de luchtbevochtiger te vergrendelen.

De Boneco H300 is niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De meeste onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser gedaan worden.

De Boneco H300 Hybride is geschikt voor ruimtes tot en met 150 m3.