Blog en nieuws

Boneco Humidifier Air Washer W200

Houten vloeren reageren erg op schommelingen van de luchtvochtigheid. In de winter kan de vloer gaan krimpen, hierdoor ontstaan scheurtjes in het hout en kieren tussen de planken. In de zomer gaat de luchtvochtigheid weer omhoog en zet de vloer weer uit, waardoor de scheurtjes weer verdwijnen. Maar de luchtvochtigheid kan ook te ver stijgen waardoor het hout teveel uitzet en er de mogelijkheid is dat de planken losknappen.

De Boneco Humidifier Air Washer W200

Om de luchtvochtigheid op peil te houden is een luchtbevochtiger erg handig, zoals de Boneco Humidifier Air Washer W200. De W200 zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft én de lucht wordt gereinigd van zoal pollen en huishoudelijke stoffen. De beste luchtvochtigheid is tussen de 50-60%, dit kun je meten door middel van een hygrometer.

Het apparaat is ook erg gemakkelijk in onderhoud; de waterbasis en verdampingselementen kunnen gewoon in de vaatwasser worden gezet. Door zijn moderne uiterlijk past de W200 in elk huis en kantoor.

Niet alleen goed voor de vloer maar ook voor de mens

Een luchtbevochtiger is niet alleen ideaal voor je vloer, maar ook voor jezelf. Na aanschaf van een luchtbevochtiger hebben mensen vaak minder last van zere ogen en een droge huid, en sommige ook minder last van hun allergie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *