Zoeken

De zomer is perfect om uw vloer eens goed te onderhouden

De zomer is begonnen, tijd om het huis zomerklaar te maken. De deuren kunnen open en de meubels kunnen naar buiten waardoor er alle ruimte is om ook uw vloer een opknapbeurt te geven.

Liever van het mooie weer genieten?

Is uw vloer toe aan een opknapbeurt, maar heeft u geen tijd of zin om hier zelf mee aan te slag te gaan? Wij helpen we u met de grote voorjaarsschoonmaak van uw vloer. Onze zeer ervaren vakmensen kunnen uw vloer er weer als nieuw uit laten zien. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden. Het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met ons kantoor ,Uiteraard kunt u ook langskomen, de koffie staat klaar.

"Onze ervaren vakmensen kunnen uw vloer er weer als nieuw uit laten zien."

Zelf uw vloer opknappen

Heeft u door het mooie weer zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met het opknappen van uw vloer? Dat is uiteraard ook mogelijk. Met ons ruime assortiment aan onderhoudsmiddelen, kunt u er ook voor kiezen om uw vloer zelf op te knappen. De onderhoudsmiddelen kunt u in onze winkel kopen of online bestellen in onze webwinkel.

Tips en adviezen

Om te voorkomen dat uw vloer beschadigt, kunt u ook enkele preventieve maatregelen nemen. Viltjes onder meubels en schoonloopmatten bij de voor- en achterdeuren beschermen uw vloer tegen beschadigingen. Voor meer tips kunt u ons onderhoudsboekje aanvragen. Vul het formulier rechts in en vermeld in het vled Uw Bericht : onderhoudsboekje.

Contactformulier

   


Verstuur dit formulier

Direct contactVerstuur

 

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook