Blog en nieuwsLeggen en egaliseren

Lamelparket kosten

Wij houden de kosten laag voor het leggen, laten schuren of renoveren van lamelparket, omdat wij vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Onze prijzen zijn in verhouding met de kwaliteit die wij leveren. Met ons eigen opgeleid en geschoold personeel bedienen wij een breed werkgebied, zoals de plaatsen Loosdrecht, Breukelen, De Bilt, Bilthoven, Hilversum, Nieuwegein, Woerden of Zeist en ook ver daarbuiten.

Lamelparket is een prachtig natuurproduct en is opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag bestaat uit hardhout, dat een nostalgische en prettige uitstraling geeft aan een interieur. Het is een behoefte waar wij graag op inspelen door lamelparket te verkopen tegen lage prijzen, want nu meer dan ooit, bestaat de drang om een interieur sfeervol en creatief in te richten. Aan deze behoefte kunnen wij voldoen door het leggen van zulke vloeren in verschillende variaties tegen een betaalbare prijs. Een populaire trend is het leggen van lamelparket in een visgraat. Het kan worden gelegd in een modern of klassiek patroon. Dit doen wij nog op een geheel traditioneel ambachtelijke wijze. Het grote voordeel van ons vakwerk is dat je hier jarenlang van kunt genieten!

Nu de huizen in ons land steeds kleiner worden gebouwd, trekken we ruimtes graag open voor meer ruimtegevoel. De hedendaagse architectuur oogt vaak strak en daarom kiezen veel mensen voor lamelparket om meer sfeer en diepte te creëren. Daarnaast heb je er weinig onderhoud aan. In onze showroom kun je een aantal modellen bewonderen, voordat je overgaat tot de aankoop van zo’n schitterende vloer.

Lamelparket is een uitstekende keuze, omdat het duurzaam is en, zoals al gezegd, weinig onderhoud vergt. Het leggen van lamelparket kan op verschillende manieren, namelijk zwevend, op rachels of op verlijmde platen. Iedere techniek heeft zo z’n voor- en nadelen. In onze showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen leggen wij dit graag aan jouw uit.

Heb je al een vloer van lamelparket en wil je deze laten schuren of renoveren, dan helpen wij je hier graag mee. Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij je goed kunnen informeren over een totale renovatie van lamelparket. Hiermee bedoelen wij dat wij tevoren de hoeveelheid werk nauwkeurig kunnen inschatten en met jouw een betaalbare prijs kunnen afspreken. Eventuele extra kosten worden vooraf besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het leven is al duur genoeg, vindt je niet?

Zodra je één van onze CBW-erkende winkels in Soest, Amsterdam of Maarssen binnenloopt zul je merken dat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit voorop staat. Wij adviseren je vrijblijvend en eerlijk met het oog op een zo laag mogelijke prijs voor de aanschaf van lamelparket. Met een slijtvaste toplaag zijn ze ontworpen voor jarenlang intensief gebruik en kunnen ze heel wat troeven uitspelen. Zoals een modern of klassiek design.

Op onze website ziet je een scala aan namen van onze projecten waar wij uiteraard zeer trots op zijn. Je ziet daar dat wij niet alleen voor particulieren werken, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen. Als CWB-erkende winkel weet je dat je aan ons een betrouwbare partner hebt, dit of het nu gaat om het leggen van lamelparket of om het onderhoud van een ander soort houten vloer.

Wilt je je bestaande vloer van lamelparket laten schuren, renoveren of op een andere wijze onderhouden? Maak dan met ons een afspraak. Wij ontvangen je graag in één van onze showrooms. Of het nu gaat om een renovatie of het leggen van nieuw lamelparket, wij bedienen een breed werkgebied, waaronder de plaatsen Breukelen, De Bilt, Bilthoven, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist. Heb je speciale wensen, leg deze dan aan ons voor. Bij ons is echt alles mogelijk! Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *