Blog en nieuwsOnderhoud en renovatie

Laminaatvloer onderhouden

Laminaat laten leggen is een goed alternatief voor vloerbedekking. Er zijn veel voordelen aan verbonden, zoals het eenvoudige onderhoud en het is ideaal voor mensen met een stofallergie. Een laminaatvloer kun je qua uiterlijk en eigenschappen vergelijken met parket, alleen de kosten liggen veel lager. Uiteraard zitten er prijsnuances tussen de verschillende soorten laminaatvloeren.

Woon je in de omgeving van Nieuwegein, Woerden, Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht of Zeist, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor het kopen en laten leggen van laminaat. Wij doen dit op een traditioneel ambachtelijke wijze, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je laminaatvloer. Ons bedrijf levert uitsluitend goede producten, materialen, dit op basis van vakmanschap. Neem maar eens een kijkje in één van onze moderne showrooms.

De keuze voor laminaat heeft vaak te maken met de prijs, want je bent nu eenmaal veel voordeliger uit dan wanneer je een echte houten plankenvloer koopt. Daarnaast is een laminaatvloer makkelijk te onderhouden. In menig druk huishouden is dit toch wel net zo prettig. Je kunt er snel even een zachte bezem door halen en klaar is kees! Voor het wekelijks onderhoud van laminaat kunt u een vochtige doek of dweil gebruiken. Gebruik voor het onderhouden van uw laminaatvloer echter nooit schuurmiddelen of andere agressieve middelen.

Wist je dat de hardheid van een laminaatvloer wordt uitgedrukt in een zogenoemde taberwaarde? Hoe hoger de waarde is, hoe sterker de bovenste laag, De kwaliteit bepaalt de uiteindelijke prijs. De meeste laminaatvloeren hebben vier lagen, te weten een onderlaag, een drager van mdf of hdf en een laagje papier met een bovenste laag van kunststof. De toplaag van de laminaatvloer bepaalt de mate van slijtvastheid en wordt ingedeeld in klassen, van licht gebruik tot zeer intensief gebruik.

Renovatie van je laminaatvloer

Heb je al laminaat liggen, maar is het kapot of zitten er deukjes in? Dan is het tijd voor een renovatie. De kapotte delen kunnen wij vervangen door nieuwe, zodat de laminaatvloer er weer als nieuw uitziet. Daarna is het een kwestie van goed reinigen en onderhouden, zodat je optimaal kunt blijven genieten. Je kunt verschillende soorten laminaatvloeren ook laten schuren.

In onze showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen kunnen wij je verschillende soorten laminaatvloeren laten zien. Als voorbeeld nemen wij de Quickstep 950 Perspective, laminaat voor een lage prijs. Het design is geïnspireerd door de natuur en geeft een verruimend effect in een kamer. Heb je een kleine woonkamer of kantoorpand, dan is dit een uitstekende keuze. Zo hebben wij voor iedere ruimte wel een geschikte oplossing. Onze vakmensen geven je graag vrijblijvend advies.

Onze winkel heeft een CBW-erkenning. Dit betekent dat wij algemene voorwaarden hanteren, waarmee je als consument extra goed beschermd bent. De regels zijn in samenwerking met de Consumentbond opgesteld. Daarmee ben je verzekerd van een mooie laminaatvloer, die ook mooi blijft na jaren gebruik.

Wil je weten wat de prijs is voor het leggen of schuren van een laminaatvloer of het laten renoveren van parket? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, zodat je jezelf kunt overtuigen dat wij één van de voordeligste vloerenbedrijven zijn in de provincie Utrecht en ver daarbuiten.

Contact

Zoals je op onze website ziet, leggen wij laminaat van topmerken tegen betaalbare prijzen. Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Soest, Amsterdam en Maarssen, want ook in Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden, Zeist en omgeving, zijn wij dagelijks werkzaam. Wil je liever een renovatie? Bel ons dan gerust. Wij maken graag met jouw een afspraak. Overtuig jezelf van onze lage kosten voor het leggen van laminaatvloeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *