Blog en nieuwsLeggen en egaliseren

Luxe houten vloer prijs

In onze mooie showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen kun je allerlei luxe houten vloeren bekijken met een voordelige prijs. Hier vind je vast een houten vloer, die een luxe uitstraling geeft aan je interieur. De prijzen die wij in rekening brengen voor het leggen zullen je zeker meevallen. Wij laten je graag in onze winkel zien dat goedkoop en kwaliteit samen kunnen gaan. Vanuit Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist zijn wij makkelijk bereikbaar.

Als ervaren vloerenbedrijf zijn wij van mening dat de prijs voor een luxe houten vloer voor iedereen betaalbaar moet zijn. In onze winkel treft u een breed assortiment aan waar je een keuze uit kunt maken.

Alleen als je twee rechterhanden hebt kun je een houten vloer goed leggen. De meeste mensen laten dit liever aan een vakman over. Deze vakmensen hebben wij in huis. Het leggen van een luxe houten vloer doen wij bij zowel particulieren als bedrijven. Op onze website geven wij je een impressie van onze reeds voltooide projecten.

Wil je je houten vloer laten renoveren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, want een luxe houten vloer kan voor een lage prijs meerdere malen worden bijgewerkt. Je kunt de vloer laten schuren of helemaal laten renoveren als er teveel deukjes in zijn gekomen. Als er diepe krassen op zitten, dan kunnen wij de planken vervangen. Het scheelt je enorm in kosten, want je hoeft geen totaal nieuwe vloer te laten leggen.

Sommige luxe houten vloeren hebben sowieso na een aantal jaren trouwe dienst wel een opkikkertje of een renovatie verdiend. Je kunt deze door ons dan laten schuren en/of lakken. Als je houten vloer mooi en fris is, ziet meteen de hele ruimte er weer stralend uit. Bovendien gaat je vloer veel langer mee als je deze regelmatig laat onderhouden.

Zand en vuil kan gaan schuren in je vloer en krassen in de afwerklaag veroorzaken. Daarom is belangrijk dat je je luxe houten vloer regelmatig onderhoudt door deze met een zachte bezem aan te vegen of te stofzuigen. Het is handig om een schoonloopmat neer te leggen, zodat het meeste vuil en vocht niet direct op de vloer komt.

Een ruimtelijke sfeer geven betekent dat je creatief moet zijn. Het is een kunst om je ideeën om te zetten in een persoonlijke stijl, waarbij u zich prettig voelt. Luxe houten vloeren zullen een meerwaarde geven aan uw inrichting en voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Mocht je nog vragen hebben, dan zijn wij altijd bereid om je met goede adviezen te ondersteunen. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en dit merk je als je zaken met ons gaat doen.

U kunt een bezoek brengen aan één van onze showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen of je kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. JE weet dan meteen of zo’n mooie luxe houten vloer binnen je budget past. Houdt wel in gedachten dat de kosten afhankelijk zijn van het soort hout waar je voor kiest. Er zijn vele mogelijkheden in prijsklassen om uw luxe houten vloer te creëren. Wij bedienen een breed werkgebied, zoals de plaatsen: Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Bilthoven, Nieuwegein, Woerden of Zeist en omgeving. Neem maar eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *