Blog en nieuwsOnderhoud en renovatie

Massief eikenhouten vloer laten renoveren

Het is geen geheim dat een massief eikenhouten vloer een belangrijke factor is in een woning en door deze tijdig te laten renoveren kun je heel wat kosten besparen. Vertoont je houten vloer scheuren of ernstige slijtage, neem dan snel contact op met onze vloerenbedrijven in Soest, Amsterdam of Maarssen. Als specialist in renovaties van massief eikenhouten vloeren hebben wij voor iedere situatie een oplossing. Wij passen onze oplossingen toe in het hele land onder andere in Woerden, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Bilthoven, Loosdrecht, Zeist, Woerden of Nieuwegein en omstreken.

Wist je dat hout krimpt? Maar het krimpt niet regelmatig. Daardoor kunnen er spanningen ontstaan die leiden tot kromming of scheurvorming. Echter, niet alle houtsoorten krimpen even veel. Een massief eikenhouten vloer is een vloersoort die vrij stabiel is. Het behoort ook tot de meest gebruikte en bekendste houtsoorten. Massief eikenhouten vloeren zijn populair, omdat het hout tegen een stootje kan. Daarnaast laat het zich goed lijmen, lakken en schuren. Een ideale keuze!

Na een aantal jaren kunnen er toch oneffenheden ontstaan, door welke oorzaak dan ook, en dan is het ook tijd om je massief eikenhouten vloer te laten renoveren. Wij hebben hiervoor vakmensen in huis waar je met een gerust hart een renovatie van uw massief houten vloer aan over kunt laten. Een aantal van onze recent uitgevoerde renovaties kun je bewonderen op onze website.

De meeste massief eikenhouten vloeren moeten enkele malen per jaar worden onderhouden. Zie je zelf het onderhoud niet zitten? Geen probleem, want wij doen dit graag voor je. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen wij hiervoor een vaste prijs afspreken.

Een massief houten vloer laten renoveren is iets wat gelukkig niet jaarlijks hoeft te gebeuren, want dan zouden je kosten wel erg hoog worden. Door houten vloeren regelmatig te onderhouden voorkom je een aantal problemen. Het onderhoud kan zijn, een eenvoudige opknapbeurt of het laten schuren van de afwerklaag. Wij komen graag een kijkje bij je nemen welk onderhoud je massief eikenhouten vloer nodig heeft.

Wilt u een massief houten vloer kopen, maar wil je eerst wat voorbeelden zien? Dan nodigen wij je van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms Soest, Amsterdam of Maarssen. Daar laten wij je graag zien wat de mogelijkheden zijn tegen een betaalbare prijs. De prijzen van bijvoorbeeld massief eikenhouten vloeren zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal vierkante meters van een ruimte. In een op maat gemaakte offerte krijg je duidelijkheid.

Het leggen van een massief eikenhouten vloer is niet eenvoudig, want het is precisiewerk. Dit kun je het beste overlaten aan onze vakmensen voor wie het vaak een fluitje van een cent is. Zij weten precies waar ze op moet letten en wat eventuele knelpunten zijn. Voordat er vaste afspraken gemaakt worden kunnen wij je een bezoek brengen of je nu woont in De Bilt, Hilversum, Woerden, Breukelen, Bilthoven, Loosdrecht, Zeist, Woerden of Nieuwegein om de situatie ter plekke te bekijken.

Hoe het ook zij, massief eikenhouten vloeren geven je interieur een natuurlijke aanblik door de zichtbare nerven in het hout. Deze houten vloeren staan goed in ruimtes met een landelijk interieur. De keuze van een nieuwe massief houten vloer wordt vaak bemoeilijkt door de diversiteit in het aanbod. Er zijn vloeren verkrijgbaar van diverse houtsoorten, waarbij er ook veel verschil zit in prijs. Je budget is bepalend! Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan één van onze showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen. Tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *