Blog en nieuws

MOSO Bamboe Vloeren

MOSO

MOSO is de Europese marktleider in de creatie van innovatieve en duurzame bamboe producten voor binnen- en buitengebruik. Hun bamboe vloeren zijn natuurlijk duurzaam, maar ook mooi, stabiel en sterk. Ze hebben vele verschillende soorten bamboe vloeren die verdeeld zijn over 3 collecties: De Dynamic Collectie, Eternal Collectie en Grand Collectie. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte bamboe vloer.

Dynamic Collectie: De Dynamic Collectie is voor iedereen die een gemakkelijk te leggen, natuurlijke bamboe vloer wilt. Deze bamboe vloeren zijn vooral geschikt voor woningen of kleinschalig commercieel gebruik.

Eternal Collectie: De Eternal Collectie biedt de sterkste bamboe vloeren voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die een leven lang meegaat. Doordat ze zo sterk zijn zijn ze voor bijna alle ruimtes geschikt.

Grand Collectie: De Grand Collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een bamboe vloer met extra grote planken. Ze zorgen voor een ruimtelijke en exclusieve uitstraling.

De voordelen

Er zitten vele voordelen aan een bamboe vloer van SOMO, waaronder:

  1. Duurzaam
    Reuzenbamboe groeit sneller dan elke andere plant op de wereld, namelijk 1 meter per dag, hierdoor is bamboe een goed alternatief voor tropisch hardhout. Omdat elk jaar de stammen die 4-5 jaar oud zijn worden geoogst, krijgen de jongere stammen meer ruimte om te groeien. Dit zorgt voor een nog grotere opbrengst. Tijdens de groei neemt de bamboe meer CO2 op dan dat er wordt uitgestoten. Hierdoor zijn alle producten van MOSO CO2-neutraal.
  2. Anti-allergisch en antistatisch
    Doordat de producten van MOSO anti-allergisch en antistatisch zijn zorgen ze hierdoor voor een gezond binnenklimaat.
  3. Grote keuze
    Er is een grote keuze uit verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren. Er is voor ieder wat wils!