Blog en nieuws

De zomer is perfect om uw vloer eens goed te onderhouden

opknapbeurt

De zomer is begonnen, tijd om het huis klaar te maken voor de zomer. De deuren kunnen open en de meubels kunnen naar buiten, waardoor er alle ruimte is om ook je vloer een opknapbeurt te geven.

Liever van het mooie weer genieten?

Is je vloer toe aan een opknapbeurt, maar heb je geen tijd of zin om hier zelf mee aan de slag te gaan? Wij helpen je graag met de grote voorjaarsschoonmaak van je vloer. Onze zeer ervaren vakmensen kunnen je vloer er weer als nieuw uit laten zien. Wij komen graag bij je langs om je te adviseren over de mogelijkheden. Het enige dat je hoeft te doen is contact opnemen met ons kantoor. Uiteraard kun je ook langskomen, de koffie staat klaar.

Zelf je vloer een opknapbeurt geven

Heb je door het mooie weer zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met het opknappen van je vloer? Dat is uiteraard ook mogelijk. Met ons ruime assortiment aan onderhoudsmiddelen kun je er ook voor kiezen om je vloer zelf op te knappen. De onderhoudsmiddelen kun je in onze winkel kopen.

Tips en adviezen

Om te voorkomen dat je vloer beschadigt raakt, kun je enkele preventieve maatregelen nemen. Viltjes onder meubels en schoonloopmatten bij de voor- en achterdeuren beschermen je vloer tegen beschadigingen. Voor meer tips kun je ons onderhoudsboekje aanvragen.