Blog en nieuws

De zomer is perfect om uw vloer eens goed te onderhouden

opknapbeurt

De zomer is begonnen, tijd om het huis klaar te maken voor de zomer. De deuren kunnen open en de meubels kunnen naar buiten, waardoor er alle ruimte is om ook uw vloer een opknapbeurt te geven.

Liever van het mooie weer genieten?

Is uw vloer toe aan een opknapbeurt, maar heeft u geen tijd of zin om hier zelf mee aan te slag te gaan? Wij helpen u graag met de grote voorjaarsschoonmaak van uw vloer. Onze zeer ervaren vakmensen kunnen uw vloer er weer als nieuw uit laten zien. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met ons kantoor. Uiteraard kunt u ook langskomen, de koffie staat klaar.

Zelf uw vloer een opknapbeurt geven

Heeft u door het mooie weer zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met het opknappen van uw vloer? Dat is uiteraard ook mogelijk. Met ons ruime assortiment aan onderhoudsmiddelen kunt u er ook voor kiezen om uw vloer zelf op te knappen. De onderhoudsmiddelen kunt u in onze winkel kopen of online bestellen in onze webwinkel.

Tips en adviezen

Om te voorkomen dat uw vloer beschadigt raakt, kunt u enkele preventieve maatregelen nemen. Viltjes onder meubels en schoonloopmatten bij de voor- en achterdeuren beschermen uw vloer tegen beschadigingen. Voor meer tips kunt u ons onderhoudsboekje aanvragen.