Blog en nieuwsInformatie

Parketvloeren showroom

Wij nodigen je van harte uit om eens bezoekje te brengen aan één van onze showrooms in Soest, Amsterdam of Maarssen waar wij de meest uiteenlopende parketvloeren aan je kunnen laten zien, voordat je een definitieve keuze maakt. Onze winkel, in onder andere parket, is centraal gelegen zodat je er vanuit Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist eenvoudig kunt komen.

Een parketvloer van hoge kwaliteit van een gerenommeerd merk kan een leven lang mee gaan, zodat je de kosten er snel uit hebt. Parket is van hout of gedeeltelijk van hout en is voorzien van een speciaal systeem. Daardoor zijn parketvloeren gemakkelijker en strakker te leggen.

Parket is populair en dat is niet zo verwonderlijk, want het vergt weinig onderhoud. Het dagelijks onderhouden van een parketvloer kun je doen met behulp van een zachte bezem of te stofzuigen met een speciale zuigmond, zodat er geen krasjes ontstaan. Vermijd water en vocht, want anders zet het hout uit met alle gevolgen van dien.

Wij werken uitsluitend met parket dat goed is gedroogd met de juiste een vochtigheidsgraad. In onze showrooms in Soest, Amsterdam of Maarssen kunnen wij je dit goed laten zien aan de hand van een aantal voorbeelden. Voor het leggen van parketvloeren berekenen wij een betaalbare prijs die wij tevoren met je afspreken.

Wij hebben in onze winkel parketvloeren met rustige stroken, traditionele patronen als een visgraat, Weense of Hongaarse punt tot de meest fantastische blokpatronen of ingelegde sterren, alsmede gelaagd parket. Een Hongaarse punt is net als een visgraatvloer een patroonvloer. Deze patronen kunnen met de mooiste biezen en banden gecombineerd worden, zodat je een perfect geheel krijgt. Naar wens kan de parket vloer worden geolied of gelakt in diverse kleuren en dat tegen een voordelige prijs.

Een vloer is de basis van je interieur. Als  je je oriënteert op een parketvloer ga je niet over één nacht ijs. Het is dan goed dat je hier de tijd voor neemt, want het is niet iets wat je dagelijks koopt. Onze medewerkers tonen je graag de verschillen in parketvloeren en helpen je graag bij het bepalen van je keuze en zullen daarbij je te besteden budget in de gaten houden door de kosten zo laag mogelijk te houden. Wat wel handig is om te weten is dat de toplaag van parket op diverse manieren kan worden behandeld. Denk hierbij aan borstelen, verouderen, laten schuren of whitewashen, bleken en oliën.

Parket leggen is een vak. Het is een vak dat onze medewerkers tot in de vezel beheersen. Met eigen opgeleid en geschoold personeel kunnen wij iedere klus aan, groot of klein. Je zult al snel merken dat onze medewerkers echte vakmensen zijn met passie voor het vak.

Ook voor deskundig advies over parket op vloerverwarming, laten schuren of renoveren ben je bij ons op het juiste adres. Een totale renovatie is specialistenwerk. Het laten schuren van je bestaande vloer komt dan automatisch in beeld als je de aanwezige vloer wilt behouden. Het laten schuren en opnieuw afwerken van je parketvloer geeft weer een fris eindresultaat. Het spreekt voor zich dat de kosten voor het renoveren van parketvloeren lager liggen dan de aanschaf van nieuw parket.

Vanuit diverse steden in de provincie Utrecht weet men inmiddels de weg naar onze showrooms in Soest, Amsterdam en Maarssen te vinden. In onze winkel komen klanten vanuit onder andere Zeist, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Bilthoven om onze mooie parketvloeren te bewonderen én dat tegen zeer lage prijzen.

Wil je  ook eens een bezoekje brengen aan één van onze showrooms in Soest, Amsterdam of Maarssen? Kijk dan op onze website voor de contactgegevens. Wij ontvangen je graag en laten je zien wat wij jou te bieden hebben op het gebied van parket. Graag tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *