Blog en nieuwsInformatie

Planken vloeren winkel

Ben je op zoek naar planken vloeren? Dan zul je zeker in één van onze winkels slagen, want wij verkopen en leggen planken vloeren tegen voordelige prijzen. Je krijgt daarvoor een goede service én maatwerk. Daarnaast vertellen wij hoe je het beste een planken vloer kunt onderhouden, zodat je de kosten laag kunt houden.

In onze uitgebreide showrooms/winkels in Soest, Amsterdam en Maarssen kun je tal van voorbeelden bewonderen, want ieder soort planken vloer kent een eigen identiteit. Planken vloeren worden door ons op een geheel authentieke stijl gelegd, zodat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand versterkt. Je kunt onder andere kiezen voor blokpatronen of voor de meer traditionele patronen zoals een visgraat. De natuurlijke materialen zorgen voor een sfeervolle en ongedwongen uitstraling. Vanwege onze scherpe inkoop kunnen wij de beschreven planken vloeren leggen tegen voordelige prijzen. Wij hanteren voor het laten leggen, schuren of een totale renovatie van planken vloeren een breed werkgebied zoals de plaatsen: Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden, Zeist en omgeving.

Een planken vloer op de juiste manier leggen vergt enige voorbereiding. Zoals al gezegd is het leggen van planken vloeren maatwerk, want er komt nogal wat bij kijken. Het op maat maken van de planken, de afwerking en niet te vergeten de plinten. Zoiets kun je beter overlaten aan een professional. Je hebt er dan jarenlang plezier van! In onze showroom zul je een brede collectie van planken vloeren aantreffen én daarbij hanteren wij de enige juiste prijs kwaliteit verhouding. Kom maar eens kijken.

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een planken vloer, omdat dit weinig onderhoud vergt. Dankzij de gelaagde constructies zijn ze ook prima toepasbaar op vloerverwarming. Voor deze combinatie wordt vaak gelaagd eiken gebruikt. Ze hebben een goede weerstand en zijn ideaal voor de combinatie met vloerverwarming. Onze vakmensen vertellen je hier graag meer over.R

Renoveren

Het kan ook zijn dat je al een planken vloer hebt en dat je deze wilt laten renoveren of schuren voor een passende prijs. Ook dan zijn wij je graag behulpzaam, want wij hebben hier jarenlang ervaring in. Wij zijn in staat om slechte of kapotte stroken van uw planken vloer te vervangen door nieuwe stroken opnieuw te leggen. Daarna kun je je planken vloer door ons laten schuren en lakken, zodat deze weer jarenlang meegaat.

Planken vloeren kunnen levenslang meegaan, mits je deze regelmaat laat onderhouden. Het laten schuren of renoveren van een planken vloer is dan zeker ook geen overbodige luxe, want met het juiste onderhoud heeft u hier nog heel lang plezier van. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want wij hanteren scherpe prijzen.

Contact

Zoals je wellicht weet is het laten schuren of renoveren van planken vloeren echt werk voor een vakman. Kies daarom voor onze CBW-erkende winkel, zodat je zeker weet dat je planken vloer in betrouwbare handen is. Of je nu woont in Bilthoven, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist wij komen graag naar je toe voor het leggen, laten schuren of een renovatie van uw planken vloer. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een rondleiding in één van onze mooie showrooms in Soest, Amsterdam of Maarssen, bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan je graag te woord. Graag tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *