Zoeken

Schade aan uw vloer?

Als u zorgvuldig de vloer heeft uitgekozen die het best bij uw woonsituatie past, bent u natuurlijk erg zuinig op uw vloer. Toch kan het voorkomen dat uw vloer schade oploopt. In dit blog leest u wat u in zo'n geval het beste kunt doen om de schade te herstellen.

Schade aan uw vloer?

Schade aan uw vloer is zonde, maar niet het einde van de wereld. In de meeste gevallen hoeft u niet gelijk de hele vloer te vervangen en is het mogelijk om de schade te herstellen. Als uw vloer beschadigd is, kunt u dit het beste melden aan de verzekering of direct bij ons. 

Schadeherstel

Houten Vloeren Paleis werkt voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen en is gespecialiseerd in het vakkundig afhandelen van schade aan uw vloer. Een specialist komt bij u langs om de schade te herstellen zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wat te doen bij schade aan uw vloer...

Uiteraard is het beter om schade aan uw vloer te voorkomen door deze goed te onderhouden. Echter, schade is niet altijd te voorkomen. Dus, heeft u schade aan uw parket-, laminaat-, kurk-, pvc- of houten vloer? Dan raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekering of direct met ons. Onze ervaren parketteurs zorgen er vervolgens voor dat de schade vakkundig behandeld wordt en uw vloer weer volledig herstelt.


Direct contactVerstuur

 

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook