Blog en nieuwsOnderhoud en renovatie

Traprenovatie kosten

De trap is in menig huis een in het oog springend geheel en daarom wordt daar vaak veel aandacht aan besteed. Omdat de trap een echt gebruiksvoorwerp is zal er veel gebruik van worden gemaakt. Het logische gevolg daarvan is dat het trappenhuis aan slijtage onderhevig is en even los van het feit dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, zal de schoonheid langzamerhand verdwijnen. De aanschaf van een nieuw exemplaar wordt door veel mensen overwogen en daarom is het volgens ons goed om te melden dan traprenovatie vaker een beter alternatief zal zijn welke ook nog eens veel goedkoper is.

Bij het plaatsen van een nieuwe trap zal er altijd veel breekwerk plaatsvinden en daar zit niemand op te wachten. Bij het hakken en breken zal er immers veel meer kapot gaan dan uitsluitend de oude trap. Dat traprenovatie een schitterend nieuw trappenhuis tot gevolg heeft bewijzen wij al jaren. wij zijn de echte specialist op dit gebied. De renovatie duurt vrijwel nooit meer dan twee dagen en in de meeste gevallen zelfs niet meer dan één dag. Door deze snelle en efficiënte wijze van werken kun je de trap dus weer binnen de kortste keren betreden.

Al het zaagwerk vindt buiten plaats zodat je huis geen bouwput wordt. Het principe is eigenlijk erg eenvoudig. Als je ons de opdracht verstrekt zal er een datum worden ingepland en zullen de materialen worden besteld. Met behulp van een trap spin wordt er een mal gemaakt van onder andere je traptreden en deze wordt dan gebruikt voor het uitzagen van de nieuwe. Zoals al gezegd, dit zagen vindt buiten plaats, in de mobiele werkplaats. De nieuwe traptreden en stootborden worden met speciale lijm gemonteerd op de trap waarna deze er weer als nieuw uit ziet.

Werkgebied

Ons werkgebied voor wat betreft traprenovatie is vrij ruim en onderstaand ziet u een aantal plaatsen/steden waar wij werkzaam zijn:

  • Bilthoven
  • Breukelen
  • De Bilt
  • Hilversum
  • Loosdrecht
  • Maarssen
  • Nieuwegein
  • Utrecht
  • Woerden
  • Zeist

Contact

Neem eens contact met ons op om in persoon bij u thuis of bij ons in de winkel verder over traprenovatie te praten. Wij maken graag kosteloos en zonder verdere verplichtingen een offerte voor je. Je kunt bij ons terecht voor het geheel of gedeeltelijk renoveren van je trap. Of het nu alleen om de treden of complete trap gaat, zelfs het eventuele schilderwerk kunnen wij voor je verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *