Informatie

Maak uw meubels vloervriendelijk met vilt en plaats de juiste deurmat

Maak uw meubels vloervriendelijk en plaats de juiste deurmat

Bescherm je vloer met vilt

Onder stoelen en banken zitten vaak glijders en pootjes die niet geschikt zijn voor houten vloeren. Die moet je dan voorzien van vilt.

De speciale viltdoppen of het stevige vilt op strip zorgen ervoor dat je vloer niet beschadigd raakt. De strips kun je zelf op maat knippen en dat vinden wij de handigste manier. Zo kun je voor kasten wat grotere stukken vilt knippen en voor een stoel een klein stukje vilt knippen.

Je voorkomt beschadigingen, maar ook schuiven uw meubels veel makkelijker. Je kunt zorgeloos uw stoel verschuiven zonder rekening te houden met je vloer.

In kantoren gebruiken wij speciale zwenkwielen met of zonder vilt. Deze wielen worden ook wel parketwielen genoemd.

Een goede droog-schoonloop mat neemt vocht en vuil op.

Wij hebben we een uitgebreid assortiment schoonloopmatten. Want welke mat voor je situatie het meest geschikt is hangt helemaal af van je woonsituatie en woonstijl. Bij nieuwbouw is er bijvoorbeeld vaak veel inloop van zand. En zand kan krassen veroorzaken. Maar ook huisdieren nemen vaak veel zand mee in hun vacht en tussen de pootjes. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen die kletsnat thuiskomen in hun regenpak? Dan is een goed absorberende entreemat een goed idee.

Schoonloopmatten zijn er in vele kwaliteiten, kleuren, dessins en afmetingen. Ze zijn eenvoudig te reinigen. Stofzuigen is vaak voldoende. Veel matten hebben onafhankelijke tests ondergaan om te bewijzen dat ze vuil en vocht stoppen en dat ze nagenoeg onverslijtbaar zijn. Deze geteste matten worden geleverd met minimaal 5 jaar garantie zodat je verzekerd bent van de beste vloerbescherming.

Wist je trouwens dat entreematten ook exact op maat worden gemaakt? Wij kunnen hem tijdens het leggen van de vloer ook direct inleggen. Wel zo mooi.