Leggen en egaliseren

Laminaat vloer leggen

laminaat vloer

Een laminaat vloer is een vloer waar je lang plezier van kunt hebben mits deze goed is gelegd. De kwaliteit van het laminaat is zeer bepalend voor het eindresultaat, maar ook de legwijze is belangrijk.

In tegenstelling tot onze pvc-vloeren is laminaat wel goed zelf te leggen. Met een speciale ondervloer kan laminaat ook op vloerverwarming gelegd worden. Wanneer je zelf geen tijd hebt om laminaat te leggen of wanneer je twee linkerhanden hebt, is het wellicht verstandig om  de laminaatvloer te laten leggen door ons. Het grote voordeel van laminaat laten leggen is natuurlijk het gemak. Het scheelt je een hoop ergernis en tijd (en tijd is in veel gevallen ook geld).

Omdat het ons vak is om vloeren te leggen, hebben wij natuurlijk meer handigheid in het leggen van een laminaatvloer. Wij kunnen de ondergrond beoordelen en meten daarbij ook gratis uw ruimte in. We kijken of je plinten nodig hebt of speciale profielen. Kortom, er zijn geen verrassingen achteraf.

Als een professional de situatie bekijkt, weet hij/zij precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen. Graag komen we daarom ook vooraf bij je langs om de situatie te beoordelen.

Je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe houtdecors in diverse formaten.

De juiste ondervloer is belangrijk voor een laminaat vloer. Met de juiste ondervloer is een laminaat vloer geluidsarm. Dit geldt voor de de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.

Dankzij het egale oppervlak kun je stof en los vuil met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk verwijderen. Met de minste inspanning altijd een schone vloer! Ter voorkoming van onnodige krassen raden wij aan onder de poten en glijders van je meubels goede (vilt)glijders aan te brengen.

Contact opnemen voor het leggen van een laminaat vloer

Indien je nog vragen hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen.