Leggen en egaliseren

Visgraat vloer leggen

houten vloeren leggen

Visgraat vloer leggen

Het leggen van een houten vloer is al een kunst op zich, maar het leggen van een visgraat vloer  is al helemaal vakwerk. In de loop der jaren is het leggen van een vloer gemakkelijker gemaakt. Door innovaties zoals bijvoorbeeld de mes en groef verbinding. Desalniettemin is het leggen van een visgraatvloer een ambacht die expertise en het juiste gereedschap vereist. Zelfs voor de enthousiaste klusmensen is het niet aan te raden zelf een poging te doen om een vloer in een visgraatpatroon te leggen. Bij Houten Vloeren Paleis hebben we een lange geschiedenis in het fabriceren en leggen van houten vloeren. Door deze jarenlange traditie hebben wij grote kennis op het gebied van visgraatvloeren, en zijn wij dan ook trots op onze gespecialiseerde visgraat leg-team.

Houten vloeren leggen is echt vakwerk.

Sommige houten vloeren kan iemand, die handig is, zelf leggen. Als het gaat om parket verlijmen en vernagelen, dan heb je een echte vakman nodig. Het Houten Vloeren Paleis heeft ervoor gekozen om je vloer door onze eigen parketteurs te laten leggen. Dit biedt veel voordelen voor de klant: Er is nauwer contact met de klant en het leggen gebeurt volgens de landelijke leg-voorschriften die zijn geschreven door de branchevereniging.

Het leggen van een visgraatvloer is dus zelfs voor een ervaren en professionele parketteur nog een tijdrovende klus die veel techniek en concentratie vergt. Laat dit legpatroon dus altijd over aan een expert. Ben je geïnteresseerd in een visgraat parketvloer voor jouw huis? Lees dan ook onze artikel over het combineren van een visgraatvloer met vloerverwarming.