Leggen en egaliseren

Vloer egaliseren

egaliseren

Het egaliseren van vloeren is erg precies en specialistisch werk dat je het beste kunt uitbesteden aan een vloeregalisatie-specialist. Houten Vloeren Paleis egaliseert met behulp van egaline, de juiste gereedschappen en onze vakmanschap iedere vloer.

Waarom egaliseren?

Voordat je een nieuwe vloer laat leggen moet vaak de oude vloer eerst geëgaliseerd worden. De reden is dat bij het uithalen van een vloer de ondergrond beschadigd kan raken, daarom egaliseren wij de vloer weer vlak.

Egalisatie van de ondergrond is vaak nodig als voorbereiding op de nieuwe vloer. Door een laag egaline aan te brengen wordt de vloer niet alleen vlakker en mooier, maar het verlengd ook de levensduur van de nieuwe vloer.

Daarnaast lost egaliseren ook eventuele vochtproblemen op. Wij brengen een hechtlaag/vloerprimer aan voor een optimale hechting en omdat sommige ondergronden poreus zijn.

Contact

Heb je na het lezen nog vragen dan kun je die stellen via het contactformulier. Je kunt ook een afspraak maken waarbij wij langskomen om de vloer te inspecteren.

vloer egaliseren