Blog en nieuwsOnderhoud en renovatie

Houten vloer laten schuren

Wilt u een houten vloer laten leggen, laten schuren of renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij berekenen lage prijzen. Wij geven u niet alleen de beste prijs, maar leveren ook nog eens topkwaliteit. In ons vloerenbedrijf werken wij met eigen opgeleid en geschoold personeel, zodat u vakmensen in huis haalt. Onze kracht is het om u een deskundig advies, de beste prijs en CBW-garantie te bieden, waardoor u zeker bent van een uitstekende investering met jarenlang woonplezier. Of u nu woont in Woerden, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Bilthoven, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist, wij komen graag naar u toe.

In onze showroom/winkel in Maarssen, provincie Utrecht, kunt u een keuze maken uit verschillende houtsoorten. Onze medewerkers vertellen u graag de voor- en nadelen van ieder soort. Wij zijn ervan overtuigd dat u een passende houten vloer in onze winkel zult vinden, die goed aansluit bij uw wooninrichting en bij uw wensen om een bepaalde uitstraling te creëren. Houten vloeren komen niet alleen prima tot hun recht in een romantisch of klassiek interieur, maar ook in een moderne inrichting met een design interieur.

Na het kiezen van een geschikte houten vloer moet er nog worden bepaald hoe wij de vloer leggen. U kunt een keuze maken uit meerdere opties, zoals een visgraatmotief of een Weense of Hongaarse punt. Twijfelt u? Dan kunnen wij eventueel ter plaatse langskomen om u te adviseren wat de geschiktste manier van leggen is. Dit is namelijk zeer afhankelijk van de grootte van de ruimte, de soort ondergrond, de staat van de ondergrond en de aanwezigheid van vloerverwarming. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt. Ons werkgebied voor het leggen of laten schuren van houten vloeren is vrij breed. Wij komen onder andere in de plaatsen: Loosdrecht, Woerden, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Bilthoven, Nieuwegein, Woerden en Zeist en omgeving.

Bij ons staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit op de eerste plaats. Wij maken uitsluitend gebruik van topmaterialen, waarmee wij een houten vloer creëren, die aan uw wensen voldoet én dat tegen een betaalbare prijs. Houten vloeren kunnen levenslang meegaan indien er regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd, zoals door het te laten schuren of lakken. U kunt het beste uw vloer laten schuren als er krasjes of deukjes zijn ontstaan of als u het tijd vindt voor een andere kleur. Een echte houten vloer verveelt eigenlijk nooit, want niet alleen heeft u er weinig onderhoud aan, maar ook de natuurlijke uitstraling is een lust voor het oog. Van tijd tot tijd uw planken laten schuren, betekent dat u toch iets van variatie krijgt.

Wilt u eerst weten wat het laten schuren van uw houten vloer gaat kosten? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. U hoeft alleen maar een aantal velden in te vullen waarna wij u een prijsopgave op maat toesturen. U zult verrast zijn!

We hopen u verder met onze website een zo goed mogelijk beeld te geven van wat ons familiebedrijf op het gebied van houten vloeren voor u kan betekenen op het gebied van renovatie, laten schuren of de aanschaf van een geheel nieuwe houten vloer. Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en uitleg over de mogelijkheden, kunt u in de showroom/winkel in Maarssen, provincie Utrecht, op afspraak langskomen. Hebt u nog vragen, belt u ons dan gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *