Blog en nieuwsOnderhoud en renovatie

Houten vloer laten schuren

Wil je een houten vloer laten leggen, laten schuren of renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij berekenen lage prijzen. Wij geven je niet alleen de beste prijs, maar leveren ook nog eens topkwaliteit. In ons vloerenbedrijf werken wij met eigen opgeleid en geschoold personeel, zodat je  vakmensen in huis haalt. Onze kracht is het om je een deskundig advies, de beste prijs en CBW-garantie te bieden, waardoor je zeker bent van een uitstekende investering met jarenlang woonplezier. Of je nu woont in Woerden, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Bilthoven, Loosdrecht, Nieuwegein, Woerden of Zeist, wij komen graag naar je toe.

In onze showrooms in Soest, Amsterdam of Maarssen kun je een keuze maken uit verschillende houtsoorten. Onze medewerkers vertellen je graag de voor- en nadelen van ieder soort. Wij zijn ervan overtuigd dat je een passende houten vloer in onze winkel zult vinden, die goed aansluit bij je wooninrichting en bij je wensen om een bepaalde uitstraling te creëren. Houten vloeren komen niet alleen prima tot hun recht in een romantisch of klassiek interieur, maar ook in een moderne inrichting met een design interieur.

Legpatroon

Na het kiezen van een geschikte houten vloer moet er nog worden bepaald hoe wij de vloer leggen. Je kunt een keuze maken uit meerdere opties, zoals een visgraatmotief of een Weense of Hongaarse punt. Twijfel je? Dan kunnen wij eventueel ter plaatse langskomen om je te adviseren wat de geschiktste manier van leggen is. Dit is namelijk zeer afhankelijk van de grootte van de ruimte, de soort ondergrond, de staat van de ondergrond en de aanwezigheid van vloerverwarming. Uiteindelijk ben jij diegene die bepaalt. Ons werkgebied voor het leggen of laten schuren van houten vloeren is vrij breed. Wij komen onder andere in de plaatsen: Loosdrecht, Woerden, Breukelen, De Bilt, Hilversum, Bilthoven, Nieuwegein, Woerden en Zeist en omgeving.

Bij ons staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit op de eerste plaats. Wij maken uitsluitend gebruik van topmaterialen, waarmee wij een houten vloer creëren, die aan uw wensen voldoet én dat tegen een betaalbare prijs. Houten vloeren kunnen levenslang meegaan indien er regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd, zoals door het te laten schuren of lakken. Je kunt het beste je vloer laten schuren als er krasjes of deukjes zijn ontstaan of als je het tijd vindt voor een andere kleur. Een echte houten vloer verveelt eigenlijk nooit, want niet alleen heb je er weinig onderhoud aan, maar ook de natuurlijke uitstraling is een lust voor het oog. Van tijd tot tijd je planken laten schuren, betekent dat je toch iets van variatie krijgt.

Wilt u eerst weten wat het laten schuren van uw houten vloer gaat kosten? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan. Je hoeft alleen maar een aantal velden in te vullen waarna wij je een prijsopgave op maat toesturen. Je zult verrast zijn!

Contact

We hopen je verder met onze website een zo goed mogelijk beeld te geven van wat ons familiebedrijf op het gebied van houten vloeren voor jouw kan betekenen op het gebied van renovatie, laten schuren of de aanschaf van een geheel nieuwe houten vloer. Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en uitleg over de mogelijkheden, kun je in één van onze showrooms in Soest, Amsterdam of Utrecht langskomen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.