Onderhoud en renovatie

Houten vloer onderhouden

bestellen

Houten vloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt of geolied zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos een leven lang meegaan. Veel mensen denken dat een houten vloer onderhouden veel tijd kost, dat is niet waar. De meeste vragen zelfs nauwelijks onderhoud.

Wat wilt u doen met uw houten vloer?

Wilt u uw houten vloer voeden?
Bij lakvloeren doet u dit met een polish.
Bij olievloeren doet u dit met een onderhoudsolie.

Wilt u uw houten vloer reinigen?
Als u uw houten vloer wilt reinigen kunt u bij lakvloeren bijvoorbeeld een Bona Parketontvetter of een Bona cleaner gebruiken. Bij olie- of hardwax vloeren kunt u bijvoorbeeld een Floorservice Parketreiniger gebruiken.

Heeft u een machine nodig om uw vloer opnieuw in de onderhoudsolie, wax of polish te zetten? Dan kunt u bij ons een Floorboy huren of kopen. Een Floorboy is een excentrisch roterende éénschijfsmachine die gebruikt wordt om houten vloeren te onderhouden en te reinigen.

Met de Bona Spray Mop kunt u uw vloer in een handomdraai reinigen en onderhouden. De Bona Spray Mop heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudig in gebruik, kan snel worden gemonteerd en de cartridge kan worden bijgevuld met de speciaal ontwikkelde parketreiniger of laminaatreiniger.