Onderhoud en renovatie

Houten vloer onderhouden

bestellen

Houten vloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt of geolied zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos een leven lang meegaan. Veel mensen denken dat een houten vloer onderhouden veel tijd kost, dat is niet waar. De meeste vragen zelfs nauwelijks onderhoud.

Wat wil je doen met je houten vloer?

Wil je je houten vloer voeden?
Bij lakvloeren doe je dit met een polish.
Bij olievloeren doe je dit met een onderhoudsolie.

Wil je je houten vloer reinigen?
Als je je houten vloer wilt reinigen kun je bij lakvloeren bijvoorbeeld een Bona Parketontvetter of een Bona cleaner gebruiken. Bij olie- of hardwax vloeren kun je  bijvoorbeeld een Floorservice Parketreiniger gebruiken.

Heb je een machine nodig om je vloer opnieuw in de onderhoudsolie, wax of polish te zetten? Dan kun je bij ons een Floorboy huren of kopen. Een Floorboy is een excentrisch roterende éénschijfsmachine die gebruikt wordt om houten vloeren te onderhouden en te reinigen.

Met de Bona Spray Mop kunt je je vloer in een handomdraai reinigen en onderhouden. De Bona Spray Mop heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudig in gebruik, kan snel worden gemonteerd en de cartridge kan worden bijgevuld met de speciaal ontwikkelde parketreiniger of laminaatreiniger.