Zoeken

Gratis Vloerinspektie

Parketvloer renoveren

Vloer aanhelen bij verbouwing

Bij uitbreiding aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij uw bestaande houten vloer schuren of parket aanhelen. Wij komen dan zelf kijken wat voor een houten vloer of parket er nu ligt en bestellen dan dezelfde vloer zodat deze dan wordt doorgelegd in de nieuwe ruimte. 

Vloer opknappen

Houten vloeren opknappen is voor de meeste mensen niet zelf te doen. Toch is het in de meeste gevallen zonde om de bestaande vloer te vervangen. Parket schuren en opnieuw kleuren doen wij met de beste machines en wij werken met de beste afwerklaag. Olie, lak of hardwax is mogelijk . Natuurlijk kunt u dan ook de kleur veranderen. Vooral eiken houten vloeren zijn zeer geschikt om te kleuren. 

Schade aan de vloer , wij regelen het met uw verzekering

Uw vloer is beschadigd door een lekkage of iemand heeft per ongeluk iets laten vallen.
Vaak bent u gewoon verzekert voor dit soort schades, alleen uw verzekeringsmaatschappij heeft en rapport nodig van een erkend bedrijf.
Als u ons belt komen wij langs om een schaderapport te maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens regelen wij uw schade en zorgen dat uw vloer gerepareerd wordt indien dat mogelijk is. Als dit niet mogelijk is en uw verzekeringsmaatschappij gaat akkoord dan kunt u bij ons een nieuwe vloer uitzoeken.

Wij hebben contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen.    Contactformulier

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook