Onderhoud en renovatie

Houten vloer renoveren

Houten vloer renoveren

JE HOUTEN VLOER RENOVEREN

In het geval van een aan- of verbouwing kunnen wij je bestaande houten vloer in dezelfde soort doorleggen/aanhelen, zodat er één geheel ontstaat. Of heb je er weleens aan gedacht om je bestaande trap in dezelfde houtsoort uit te voeren als je houten vloer? Een relatief kleine klus met een groots effect. Ook dat verstaan wij onder een houten vloer renoveren en het kan allemaal. Houten Vloeren Paleis heeft de know-how in huis.

Bij uitbreiding aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij uw bestaande houten vloer schuren of parket aanhelen. Wij komen dan zelf kijken wat voor een houten vloer of parket er nu ligt en bestellen dan dezelfde vloer zodat deze dan wordt doorgelegd in de nieuwe ruimte.

WAT VERSTAAN WIJ ONDER HET RENOVEREN VAN EEN HOUTEN VLOER?

Renoveren van houten vloeren is wat Houten Vloeren Paleis betreft het volledig opknappen van bestaande houten vloeren. Dat kan door de houten vloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook  het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. Je houten vloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling.

VERANDEREN VAN DE KLEUR VAN JE VLOER

Denk bijvoorbeeld aan te donker of sterk verkleurde houten vloeren. Hiervan kunnen wij de oorspronkelijke kleur van het hout weer terughalen of in andere gevallen de houten vloer juist voorzien van een geheel andere kleur.

Houten vloeren opknappen is voor de meeste mensen niet zelf te doen. Toch is het in de meeste gevallen zonde om de bestaande vloer te vervangen. Parket schuren en opnieuw kleuren doen wij met de beste machines en wij werken met de beste afwerklaag. Olie, lak of hardwax is mogelijk . Natuurlijk kunt u dan ook de kleur veranderen. Vooral eiken houten vloeren zijn zeer geschikt om te kleuren.

SCHADE AAN UW VLOER, WIJ REGELEN HET MET DE VERZEKERING

Uw vloer is beschadigd door een lekkage of iemand heeft per ongeluk iets laten vallen? Vaak bent u gewoon verzekert voor dit soort schades, alleen uw verzekeringsmaatschappij heeft en rapport nodig van een erkend bedrijf.

Als u ons belt komen wij langs om een schaderapport te maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens regelen wij uw schade en zorgen dat uw vloer gerepareerd wordt indien dat mogelijk is. Als dit niet mogelijk is en uw verzekeringsmaatschappij gaat akkoord dan kunt u bij ons een nieuwe vloer uitzoeken.

Wij hebben contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen.