Zoeken

Jaarlijkse Onderhoudsbeurt

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Een voorjaarsschoonmaak is zó 1986!

Of toch niet?

Vroeger deed iedereen het, de armen uit de mouwen en het huis helemaal soppen aan het begin van het voorjaar. En dat was helemaal zo gek nog niet. Na een lange donkere winter alles weer even lekker opfrissen, wij zijn er vóór! 

Zou ook uw houten vloer er niet enorm van opknappen als ze eens werd schoongemaakt en voorzien van een nieuwe beschermlaag? En als uw vloer weer mooi en fris is, ziet meteen de hele ruimte er weer stralend uit. Bovendien gaat uw vloer langer mee als u hem regelmatig laat reinigen en  onderhouden. Gedoe? Welnee! Wij regelen het voor u. Voor €199 incl. BTW per verdieping per jaar komen wij elk jaar bij u langs om uw vloer onder handen te nemen. We reinigen uw vloer en zetten hem opnieuw in de polish of olie. Grote of zware meubelstukken kunnen gewoon blijven staan. Na een dag kunt u al weer over de vloer lopen. Kortom, kleine moeite, groots resultaat! 

Alles op een rijtje:

  • Vloer reinigen
  • Vloer opnieuw in de polish of olie
  • Grote meubelstukken kunnen blijven staan
  • Na een dag kunt u weer over de vloer lopen
  • Gratis reparatieadvies in het geval van gebreken
  • Uw vloer ziet er weer uit als nieuw
  • U verlengt de levensduur van uw vloer
  • €199 per verdieping per jaar 
 

Gaan we samen aan de slag met die voorjaarsschoonmaak?

Lees ook even de kleine lettertjes

Het onderhoudscontract kost €199 incl. BTW per verdieping per jaar. Als wij niet de vloer hebben gelegd dan kost de eerste keer €299 incl.BTW per verdieping per jaar. Reparaties zijn niet bij de prijs inbegrepen. Bij een afstand boven 40 km brengen wij reiskosten in rekening.Op deze aanbieding zijn de ‘cbw-erkend algemene voorwaarden voor woonwinkels’ van toepassing, u kunt deze desgewenst bij ons opvragen.

Ja, ik ga voor fris!

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u voor een afspraak.

Delen op LinkedIn

Onderhoudscontract

   Verstuur dit formulier

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook