Onderhoud en renovatie

Onderhoudsmiddelen voor uw vloer

bestellen

Producten voor de verzorging, het onderhoud en de reiniging

Houten vloer en Parket

Veel houten vloeren zijn al afgewerkt met een (hardwax)olie zoals bijvoorbeeld Osmo hardwaxolie, Woca masterolie, Floorservice hardwaxolie of Monocoat. Ook kan de vloer gelakt zijn of in de was staan. Het onderhoud van een houten vloer bestaat uit een goed dweilmiddel, zoals de Woca natuurzeep, Floorservice parketreiniger of de Osmo Wisch-Fix en een onderhoudsolie zoals de Osmo onderhoudswas of Floorservice onderhoudsolie. Het is belangrijk dat het onderhoud past bij uw vloer. Heeft u een gelakte vloer dan kiest u voor producten voor gelakt parket, heeft u een wasvloer dan gebruikt u vloeibare of vaste was. Alle onderhoudsmiddelen voor uw vloer hebben wij voor u staan.

Laminaatvloer

Laminaatvloeren zijn makkelijk in het onderhoud: je hoeft ze alleen maar te reinigen. Het is wel belangrijk om met een goede laminaatreiniger schoon te maken die geen laagjes achter laat. Onze eigen laminaatreiniger is natuurlijk heel geschikt. Er zijn veel onderhoudsmiddelen voor uw vloer te verkrijgen maar u heeft voldoende aan een goede laminaatreiniger.

Dweil uw laminaatvloer niet te nat, anders kan er vocht achter blijven in de naadjes die dan langzaam omhoog gaan staan.

PVC-vloer

PVC-vloeren zijn makkelijk in het onderhoud.  Eigenlijk zijn alle PVC-vloeren gelakt met een speciale PU-lak. Deze lak maakt uw PVC-vloer heel sterk, maar een gelakte vloer heeft ook onderhoud nodig in de vorm van een polish. Hiermee zet u kleine krasjes dicht en geeft u uw PVC-vloer een nieuw beschermlaagje.

Gietvloer

Een gietvloer heeft net als iedere andere vloer onderhoud nodig. Gietvloeren onderhoudt u gemakkelijk aangezien deze volledig naadloos worden gelegd.  Wij hebben de juiste onderhoudsmiddelen staan om eventuele vlekken weg te halen en de gietvloer altijd stofzuigen met een zachte borstel.

Al deze onderhoudsmiddelen hebben wij in Soest en Amsterdam op voorraad staan.

Online bestellen

Weet u al precies wat u nodig heeft? Vul dan onderstaand formulier in om uw product(en) bij ons te bestellen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *