Onderhoud en renovatie

Schadeherstel Houten Vloeren

Schadeherstel

Renovatie, opknappen en (verzekerde) schade

Houten vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Toch kan het gebeuren dat u na jarenlang intensief gebruik behoefte heeft aan een grondige opknapbeurt van uw vloer. Wij verzorgen die graag voor u.

Schuren, oliën of lakken

Uw houten vloer kan na beschadiging vaak goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Oftewel, er hoeft geen nieuw parketvloer gelegd te worden.

Na het schuren van uw vloer wordt de vloer keurig afgewerkt met olie, hardwaxolie of lak. U kunt zelf kiezen welke afwerking u het mooist vindt.

Hardwaxolie is een natuurlijk olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. U bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur u wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur vervolgens op uw vloer aan.

Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen die net gelegd was. U bent ook een stuk voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen.

Parketrenovatie en -reparatie

Heeft u een muurtje verwijderd? Heeft u een aanbouw of serre gemaakt? Of heeft u waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één keurig geheel.

Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar. Deze vloeren zien er daarna weer als nieuw uit. Indien nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten zodat het direct een keurig afgewerkte vloer wordt. Wij komen persoonlijk bij u thuis om de vloer te bekijken en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wanneer u het uitgevoerd wilt hebben.

Uw oude vloer wordt weer als nieuw!

Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren of te repareren.

Verzekerde schade

Heeft u schade aan uw vloer en valt die onder uw inboedel- of WA-verzekering? Kom dan langs bij Houten Vloeren Paleis om uw beschadigde vloer te laten herstellen. Wij hebben contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en maken uw beschadigde vloer als nieuw. Snel en vakkundig, zonder gedoe.

Wat zijn de voordelen van herstel in natura?

  • Wij zijn opgeleid tot herstelmanagers. U hoeft niet zelf op zoek te gaan.
  • Wij zijn snel bij u ter plaatse om de schade op te nemen en kunnen binnen 20 werkdagen de schade herstellen. Wij bieden specialistische hulp en schakelen zo nodig andere aangesloten herstelbedrijven in voor werkzaamheden die buiten ons specialisme vallen.
  • De schade wordt direct afgehandeld. U hoeft dus niet te wachten op goedkeuring van offertes.
  • De rekening wordt naar uw verzekeraar gestuurd. U hoeft dus zelf niets voor te schieten.
  • De kwaliteit van de aangesloten herstelbedrijven wordt gecontroleerd. Hiermee zorgen we ervoor dat uw schade zo snel mogelijk en naar uw tevredenheid wordt verholpen.