Onderhoud en renovatie

Schadeherstel houten vloeren

Schadeherstel

Renovatie, opknappen en (verzekerde) schade

Houten vloeren zijn aan slijtage onderhevig. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. Toch kan het gebeuren dat je na jarenlang intensief gebruik behoefte hebt aan een grondige opknapbeurt van je vloer. Wij verzorgen die graag voor je.

Schuren, oliën of lakken

Je houten vloer kan na beschadiging vaak goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Oftewel, er hoeft geen nieuwe parketvloer gelegd te worden.

Na het schuren van je vloer wordt de vloer keurig afgewerkt met olie, hardwaxolie of lak. Je kunt zelf kiezen welke afwerking je het mooist vindt.

Hardwaxolie is een natuurlijk olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Je bepaalt aan de hand van kleurstalen welke kleur je wilt hebben. Onze vloerspecialist brengt deze kleur vervolgens op je vloer aan.

Je parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen die net gelegd was. Je bent ook een stuk voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe vloer laat leggen.

Parketrenovatie en -reparatie

Heb je een muurtje verwijderd? Heb je een aanbouw of serre gemaakt? Of heb je waterschade gehad? Wij maken van jouw vloer weer één keurig geheel.

Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar. Deze vloeren zien er daarna weer als nieuw uit. Indien nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten zodat het direct een keurig afgewerkte vloer wordt. Wij komen persoonlijk bij je thuis om de vloer te bekijken en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wanneer je het uitgevoerd wilt hebben.

Je oude vloer wordt weer als nieuw!

Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om je vloer te renoveren of te repareren.

Verzekerde schade

Heb je schade aan je vloer en valt die onder uw inboedel- of WA-verzekering? Kom dan langs bij Houten Vloeren Paleis om je beschadigde vloer te laten herstellen. Wij hebben contacten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en maken je beschadigde vloer weer als nieuw. Snel en vakkundig, zonder gedoe.

Wat zijn de voordelen van herstel in natura?

  • Wij zijn opgeleid tot herstelmanagers. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan.
  • Wij zijn snel bij je ter plaatse om de schade op te nemen en kunnen binnen 20 werkdagen de schade herstellen. Wij bieden specialistische hulp en schakelen zo nodig andere aangesloten herstelbedrijven in voor werkzaamheden die buiten ons specialisme vallen.
  • De schade wordt direct afgehandeld. Je hoeft dus niet te wachten op goedkeuring van offertes.
  • De rekening wordt naar je verzekeraar gestuurd. Je hoeft dus zelf niets voor te schieten.
  • De kwaliteit van de aangesloten herstelbedrijven wordt gecontroleerd. Hiermee zorgen we ervoor dat je schade zo snel mogelijk en naar je tevredenheid wordt verholpen.