Onderhoud en renovatie

Traprenovatie

Traprenovatie

Is je trap versleten of is het tijd voor een nieuwe look? Dan hoef  je niet perse een gloednieuwe trap te laten plaatsen. Je trap bekleden is een goed alternatief. Binnen de kortste keren ziet hij er weer als nieuw uit. Je kiest zelf het materiaal en de stijl en geniet jarenlang van de nieuwe trapbekleding. Bij een Traprenovatie bekleden wij de trap met de materialen die u uitkiest.

Iedere trap en dus ook iedere traprenovatie is anders. Je bepaalt welke uitstraling u uw trap wilt meegeven. Een luxe, romantische uitstraling. Of misschien wel strak en futuristisch. Het Houten Vloeren Paleis heeft vele materialen om de trap opnieuw mee te bekleden. We kunnen dit doen met vele kleuren en uitstralingen van de mooiste materialen. Er is een ruime keuze van laminaat, pvc en hout decoren.

Alle trappen zijn geschikt voor traprenovatie. Graag laten wij je ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen voor jouw een trap op maat maken dat met hetzelfde houtsoort is bekleedt als je houten vloer. Je kunt zowel de traptreden als de stootborden met hout bekleden, maar iets wat ook erg mooi is is om de stootborden wit te schilderen en alleen de traptreden met hout te bekleden.

Voorafgaand aan elke traprenovatie komt één van onze adviseurs uw huidige trap inspecteren. Zodra onze adviseur je trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor je uit wat je droomtrap gaat kosten en dan bepaal je hoe het verder gaat! Met een traprenovatie van hout, pvc of laminaat maak je van je trap een prachtig pronkstuk.

Maak een afspraak zodat wij langs kunnen komen, laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zullen het voor je maken! Wij garanderen je dat jouw trap er uit ziet als nieuw.

Contact over traprenovatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!