Onderhoud en renovatie

Traprenovatie

Traprenovatie

Heeft uw trap een nieuw look nodig?

Is uw trap versleten of is het tijd voor een nieuwe look? Dan hoeft u niet per se een gloednieuwe trap te laten plaatsen. Uw trap bekleden is een goed alternatief. Binnen de kortste keren ziet hij er weer als nieuw uit. U kiest zelf het materiaal en de stijl en geniet jarenlang van de nieuwe trapbekleding. Bij een Traprenovatie bekleden wij de trap met de materialen die u uitkiest.

Iedere trap en dus ook iedere traprenovatie is anders. U bepaalt welke uitstraling u uw trap wilt meegeven. Een luxe, romantische uitstraling. Of misschien wel strak en futuristisch. Houten Vloeren Paleis heeft vele materialen om de trap opnieuw mee te bekleden. We kunnen dit doen met vele kleuren en uitstralingen van de mooiste materialen. Er is een ruime keuze van Laminaat, PVC en Hout decoren.

Alle trappen zijn geschikt voor traprenovatie. Graag laten wij u ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen voor u een trap op maat maken dat met hetzelfde houtsoort is bekleedt als uw houten vloer. U kunt zowel de traptreden als de stootborden met hout bekleden, maar iets wat ook erg mooi is is om de stootborden wit te schilderen en alleen de traptreden met hout te bekleden.

Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een van onze adviseurs uw huidige trap inspecteren. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor u uit wat uw droomtrap gaat kosten en dan bepaalt u hoe het verder gaat! Met een traprenovatie van Hout , PVC of laminaat maakt u van uw trap een prachtig pronkstuk.

Maak een afspraak zodat wij langs kunnen komen, laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zullen het voor u maken! Wij garanderen u dat uw trap er uit ziet als nieuw.