InformatieOnderhoud en renovatie

Vloer laten schuren

schuren

Tegen een goede prijs vakkundig je vloer laten schuren in de omgeving van Soest, Amsterdam of  Maarssen? Bel dan het Houten Vloeren Paleis! Een vloer schuren kan een goede oplossing zijn om je houten vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Net als je schilderwerk heeft je houten vloer ook zo nu en dan onderhoud of reparatie nodig. Of en wanneer dit is hangt af van het vloersoort, het houttype, de mate van gebruik en de beschermlaag die erop zit. Wij schuren ook vloeren in de omgeving als een klant net een woning heeft gekocht en hierin en frisse start wilt maken.

Graag komen we bij je op locatie om te adviseren of een vloerrenovatie of vloer schuren een goede keus is, of dat een nieuwe houten vloer meer voor de hand ligt. Een versleten ‘loopgang’ op de vloer vraagt echter om aanpak. Een vloer schuren kan in zo’n geval wonderen doen.

Kies voor een professionele aanpak bij het schuren

Wij kunnen je houten vloer schuren en renoveren zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het Houten Vloeren Paleis heeft geavanceerde apparatuur om stofvrij mee te schuren, dus de overlast wordt tot een minimum beperkt. Daarnaast kunnen wij eventuele beschadigingen gelijk herstellen, zodat je vloer weer bestand is tegen intensief gebruik. Na het schuren van je houten vloer kun je er weer jaren van genieten.

Als je graag zelf je vloeren wilt schuren pleeg dan een bezoekje aan onze showroom of online winkel voor hulp- en onderhoudsmiddelen. Het is van groot belang dat je bij onderhoud van vloeren het goede middel gebruikt. Vraag het bij twijfel onze deskundigen. Neem zelf ook maatregelen om je vloer lang te behouden. Denk hierbij aan matten bij de deuren, op sloffen door het huis lopen of viltplakkers onder de poten van tafels en stoelen ter voorkoming van krassen en andere beschadigingen.

Jaarcontract voor periodiek onderhoud van vloer

Het voordeel van onderhoud en schuren is dat je ruimte er weer prachtig komt uit te zien en een langere levensduur zal hebben. Laat je ontzorgen door ons en overweeg de vloer om het jaar door ons te laten reinigen of onderhouden. Je kunt hiervoor een contract bij ons afsluiten, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Na één werkdag kun je dan de behandelde ruimte weer betreden.

Voor taken als schuren, aanhelen, kleuren en het lakken van elke houten vloer door ervaren vakmensen moet je bij ons zijn. Maak een afspraak met ons of ontvang een vrijblijvende offerte!