Zoeken

PVC

PVC voor kantoor ruimtes bij ASCA Amersfoort

PVC is tegenwoordig helemaal HOT ! Waarom is dit heel erg Hot? PVC is volop in ontwikkeling en lijkt steeds meer op hout .

De voordelen van PVC op een rijtje :

PVC heeft een hout look

PVC heeft eigenlijk nauwelijks tot geen onderhoud nodig je kan hem af en toe op poetsen met een polish.

PVC is heel erg slijtvast en het is vele malen goedkoper dan hout

PVC is waterbestendig

De nadelen die wij vaak horen is dat de structuur niet hetzelfde is als van hout en het voelt niet warm aan je blote voetjes als echt hout.

PVC is echt goed geschikt voor thuis en in kantoren. Het word ook gebruikt in badkamers inplaats van een zware stenen tegel.

 

Nu hebben wij  bij ASCA amersfoort (reparatie-afdeling PON audi dealer ) een PVC vloer gelegd in hun kantoor . Eerst heeft ons team de vloerbedekking eruit gehaald en afgevoerd. Dit moest gebeuren met een machine want de vloerbedekking zat helemaal vastgelijmd aan de betonnen vloer.
De vloerbedekking was met 3 uur helemaal verwijderd (100m2) 

Vervolgens hebben wij gehele vloer geegaliseerd  en aangeschuurd zodat de vloer mooi egaal was om daarop de PVC vloer vast te verlijmen . Alle onevenheden zijn verwijderd en toen pas konden wij de nieuwe PVC vloer 
leggen in het kantoor.

Het was ook geen rechte ruimte maar er zaten allemaal ronde palen in het gebouw. Hier moesten wij natuurlijk alles rond gaan zagen en er zaten heel veel kachels in en een trap. Dat vergt wel wat meer tijd en aandacht van onze parkketteurs maar het eind resultaat mag er zeker wezen  

 

 

Afbeeldingen

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook