Zoeken

Trap/Tribune bekleden eiken hout incl video

Trap/Tribune bekleden eiken hout incl video

Trap/tribune bekleden met eikenhout.

 

Wij zijn door Huurdeman bouwbedrijf ingeschakeld om een tribune te gaan bekleden in de wheemschool in voorthuizen 
Het is de aula van de school dus het centrale punt waar alle studenten samenkomen en regelmatig hun tijd doorbrengen en dat moet er mooi uitzien.

Daarom hebben wij dit ook vast gelegd op video . Het was een hele mooie klus om te doen , echt een uitdaging ook. Daar houden wij van.
Het bekleden van de tribune met eiken hout was een uitdaging omdat de trap niet waterpas was gemaakt waar wij onze bekleding op moesten monteren dus we moesten alles vlak gaan schuren waardoor alles weer waterpas was en daarna zijn wij alle eiken bekleding gaan monteren op de vlakke ondergrond.
Vervolgens hebben we alle stootborden gemonteerd en de naatjes & nietjes netjes opgestopt want de stootborden dienden verlijmd en vernageld te worden.
Daarna alles nogmaals geschuurd dit was echt een hele klus.

Het volgende proces was de gehele tribune/trap aflakken dit hebben we 3 x gedaan .  Eerst brengen we een grondlak aan deze is vrij snel droog . Al na 1 uur dezelfde dag konden we meteen de 2de lak laag aanbrengen en de volgende dag de laatste lak laag deze dient ook weer 24uur te drogen 
Nu is de trap/tribune helemaal klaar . Als laatste alleen nog de zwarte inleg strips .Het eind resultaat mag er zeker wezen. Wij zijn trots op deze klus waar we echt een stukje vakmanschap laten zien wat wij in huis hebben.

Dit is natuurlijk maar een onderdeel van het werk wat wij doen. Wij doen alles op het gebied van vloeren : PVC vloeren, laminaat, planken, lamelparket, patroonvloeren en natuurlijk trappen of tribunes bekledenn met eikenhout. Niks is voor ons te gek.

 

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook