Vloeren

Wie in de regio rondom het Gooi zoals Soest of Amsterdam op zoek is naar een nieuwe vloer van hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs moet bij het Houten Vloeren Paleis zijn. Van de diverse soorten vloeren die u bij ons kunt kopen is een visgraat vloer toch wel het meest populair.

Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn. Daarom hebben wij een ruime collectie samengesteld, zodat wij elke behoefte en woonwens kunnen vertalen naar de juiste vloer. Ben jij op zoek naar een vloer ? Neem dan contact op met onze vloeren-adviseurs Mike of Dennis. Zij adviseren en begeleiden jou bij het maken van de juiste keuze.. In de showrooms vind je grote oppervlaktes  Houten Vloeren ,Visgraatvloeren, gietvloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren.

Exclusief in Vloeren | Soest en Amsterdam

Wij leggen alleen vloeren van kwaliteitsmerken. We hebben daarom ook bewust onze merken uitgezocht. Bij ons ben je aan het juiste adres. Je denkt er misschien niet direct aan; maar het onderhoud van jouw vloer vergt ook aandacht. Daarom vind je bij ons ook producten voor het reinigen en behandelen van verschillende vloersoorten. Bij Houten Vloeren Paleis in Soest of Amsterdam slaagt u altijd als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Ook in Amsterdam hebben wij een showroom waar u altijd terecht kunt voor uw vragen, wensen en garanties over vloeren.  In onze showrooms wordt u ontvangen door onze specialisten maar ze komen ook, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om u te adviseren.

Laat u inspireren in onze Vloerenwinkels

Wil je inspiratie opdoen? Bezoek dan onze omvangrijke showroom van 600 vierkante meter in de Ambachtshal van Soest. Hoewel u online vloeren kunt kopen, adviseren wij de vloeren in het echt te bekijken en om het te laten plaatsen door ons gespecialiseerd personeel. U heeft dan een sneller en foutloos resultaat.

Een houten vloer in visgraatpatroon wordt door onze mensen plankje voor plankje gelegd. Tegenwoordig is de houtkwaliteit en de gespecialiseerde lijm beter dan ooit. Het verlijmen van houten vloeren op vloerverwarming kan ook probleemloos worden gedaan.

Voor een offerte, vragen en informatie in het algemeen staan wij u graag bij.

Informatieboekjes

In onze showroom kunt u verschillende informatieboekjes vinden. Onder andere van ParketGroep en Nederland Collectie. Met deze boekjes hopen wij u te informeren over alle mogelijkheden die wij bieden voor een perfecte vloer. Wanneer u hieronder op één van de boekjes klikt, dan kunt u het boekje online inkijken.


Informatie over ParketGroep en haar vloeren van ParketGroep

Informatie over het onderhoud van uw vloer van ParketGroep