Vloeren

Wie op zoek is naar een nieuwe vloer van hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs is bij het Houten Vloeren Paleis aan het goede adres. Wij vinden dat de keuze niet beperkt moet zijn, daarom hebben wij een ruime collectie samengesteld van houten-, pvc-, laminaat- en gietvloeren, zodat wij elke behoefte en woonwens kunnen vertalen naar de juiste vloer. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe vloer? Neem dan contact op met één van onze vloeren-adviseurs: Dion (Soest), Janna (Maarssen) of Hessel (Amsterdam). Zij zullen jou adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Je denkt er misschien niet direct aan; maar het onderhoud van jouw vloer vergt ook aandacht. Daarom vind je bij ons ook producten voor het reinigen en behandelen van verschillende vloersoorten.

Laat je inspireren in onze showrooms

Wil je inspiratie opdoen? Bezoek dan onze omvangrijke showroom van 600 vierkante meter in de Ambachtshal van Soest. Wij adviseren de vloeren in het echt te bekijken en om het te laten plaatsen door ons gespecialiseerd personeel. Je hebt dan een sneller en foutloos resultaat.

Voor een offerte, vragen en informatie in het algemeen staan wij je graag bij.