Gietvloeren

Wat is een gietvloer?

Een polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos wordt gegoten. De vloer wordt gekenmerkt door elastische eigenschappen en een zeer onderhoudsvriendelijk karakter. De vloer is vloeistofdicht en heeft een toegevoegde waarde in elk huishouden. Omdat polyurethaan gietvloeren naadloos worden gelegd, zorgt dit voor een strak en modern aanzien.

Merken:
Europefloors

De ideale vloer voor uw woning of kantoorpand

De ingegoten vloer van polyurethaan is uitermate geschikt als vloer voor uw woning of bedrijfspand. Heeft u (jonge) kinderen en/of huisdieren in huis rondlopen en zoekt u een vloer die comfortabel is, maar ook bestand is tegen krassen, vallende bekers en eventuele andere vormen van schade die uw kinderen en huisdieren aan kunnen brengen? Dan is de ingegoten vloer van polyurethaan de perfecte keuze voor u. U hoeft de vloer nauwelijks te onderhouden, maar de vloer blijft wel vele jaren mooi. En omdat de vloer veerkrachtig is en de warmte goed vasthoudt, is de vloer ook erg comfortabel.

Zoekt u een stijlvolle en voordelige vloer met een lange levensduur voor uw bedrijfspand, dan is de ingegoten vloer ook een aanrader. De vloer ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar gaat bovendien jaren mee.

Het aanbrengen van een gietvloer is puur vakwerk.

Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vloeren zijn concurrerend geprijsd, zonder dat wij daarbij concessies doen aan kwaliteit. U krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en beschikken over een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo bent u verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking. U wilt tenslotte jarenlang plezier beleven aan uw prachtige gietvloer.

Kortom een gietvloer is in veel situaties een uitstekende keus vanwege bovengenoemde eigenschappen. Omdat wij beseffen dat de keuze voor een vloer niet eenvoudig is denken wij graag met u mee. Dankzij onze  ervaring zijn we in staat om een volwaardige partner te zijn en u te adviseren om zo tot een goed besluit te komen. Wilt u eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en inspiratie opdoen? Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

Nog even een samenvatting van de voordelen :

Wanneer u kiest voor een polyurethaan gietvloer, dan profiteert u van verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

1) Vloeistofdicht
Doordat water en andere vloeistoffen niet in de vloer kunnen trekken, is een deze vloer zeer gemakkelijk schoon te maken.

2) Elastische eigenschappen
Door het elastische karakter van de vloer zal de vloer niet scheuren en geen barsten vertonen.

3) Geschikt voor vloerverwarming
De vloer voelt van zichzelf al vrij warm en comfortabel aan, maar door het integreren van vloerverwarming wordt de vloer nog warmer en heeft u geen last van koude voeten in de wintermaanden.

4) Naadloos gelegd
De vloer wordt naadloos gelegd, dus vuil kan zich niet gemakkelijk hechten. Daarnaast heeft een naadloze vloer ook een prachtige uitstraling.

Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en dempen contactgeluid.

Informatieboekjes

In onze showroom kunt u verschillende informatieboekjes vinden. Onder andere van ParketGroep en Nederland Collectie. Met deze boekjes hopen wij u te informeren over alle mogelijkheden die wij bieden voor een perfecte vloer. Wanneer u hieronder op één van de boekjes klikt, dan kunt u het boekje online inkijken.


Informatie over ParketGroep en haar vloeren van ParketGroep

Informatie over het onderhoud van uw vloer van ParketGroep