Gietvloeren

Wat is een gietvloer?

Een polyurethaan gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos wordt gegoten. De vloer wordt gekenmerkt door elastische eigenschappen en een zeer onderhoudsvriendelijk karakter. De vloer is vloeistofdicht en heeft een toegevoegde waarde in elk huishouden. Omdat polyurethaan gietvloeren naadloos worden gelegd, zorgt dit voor een strak en modern aanzien.

De ideale vloer voor je woning of kantoorpand

De ingegoten vloer van polyurethaan is uitermate geschikt als vloer voor je woning of bedrijfspand. Heb je (jonge) kinderen en/of huisdieren in huis rondlopen en zoek je een vloer die comfortabel is, maar ook bestand is tegen krassen, vallende bekers en eventuele andere vormen van schade die je kinderen en huisdieren aan kunnen brengen? Dan is de ingegoten vloer van polyurethaan de perfecte keuze voor je. Je hoeft de vloer nauwelijks te onderhouden, maar de vloer blijft wel vele jaren mooi. En omdat de vloer veerkrachtig is en de warmte goed vasthoudt, is de vloer ook erg comfortabel.

Zoekt u een stijlvolle en voordelige vloer met een lange levensduur voor uw bedrijfspand, dan is de ingegoten vloer ook een aanrader. De vloer ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar gaat bovendien jaren mee.

Het aanbrengen van een gietvloer is puur vakwerk.

Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vloeren zijn concurrerend geprijsd, zonder dat wij daarbij concessies doen aan kwaliteit. Je krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en beschikken over een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo ben je verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking. Je wilt tenslotte jarenlang plezier beleven aan uw prachtige gietvloer.

Kortom een gietvloer is in veel situaties een uitstekende keus vanwege bovengenoemde eigenschappen. Omdat wij beseffen dat de keuze voor een vloer niet eenvoudig is denken wij graag met je mee. Dankzij onze ervaring zijn we in staat om een volwaardige partner te zijn en je te adviseren om zo tot een goed besluit te komen. Wil je eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en inspiratie opdoen? Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

Nog even een samenvatting van de voordelen :

Wanneer je kiest voor een polyurethaan gietvloer, dan profiteer je van verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

1) Vloeistofdicht
Doordat water en andere vloeistoffen niet in de vloer kunnen trekken, is een deze vloer zeer gemakkelijk schoon te maken.

2) Elastische eigenschappen
Door het elastische karakter van de vloer zal de vloer niet scheuren en geen barsten vertonen.

3) Geschikt voor vloerverwarming
De vloer voelt van zichzelf al vrij warm en comfortabel aan, maar door het integreren van vloerverwarming wordt de vloer nog warmer en heb je geen last van koude voeten in de wintermaanden.

4) Naadloos gelegd
De vloer wordt naadloos gelegd, dus vuil kan zich niet gemakkelijk hechten. Daarnaast heeft een naadloze vloer ook een prachtige uitstraling.

Gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en dempen contactgeluid.

Onze merken: