Laminaat

Mooie Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn met hun moderne patronen en uitvoeringen één van de meest gebruikte vloeren in Nederland. Laminaat is geschikt om in de meest uiteenlopende ruimtes te leggen. Het materiaal is populair omdat het betaalbaar en eenvoudig schoon te maken is.

Laminaat heeft als nadeel dat het loopgeluid en contactgeluid nogal storend kan zijn. Het contactgeluid kan op eenvoudige wijze, met behulp van uiteenlopende soorten ondervloeren, worden gedempt. Hierdoor kan de vloer aan de zogenaamde 10 dB norm voldoen en bezorgt u uw buren geen overlast.

Laminaat is relatief voordelig in aanschaf vergeleken met andere vloeren. Ons advies is wel om een betere kwaliteit te kiezen, omdat u dan langer plezier heeft van uw vloer.

Meer informatie?

Meer informatie over laminaatvloeren vindt u in het informatieboekje ‘De Mooiste Laminaatvloeren’ van de ParketGroep. Klik op de afbeelding hieronder om het Laminaatboekje te openen:

Heeft u liever een papieren versie van het Laminaatboekje? Kom dan langs in onze showroom of laat uw gegevens achter.

Informatieboekjes

In onze showroom kunt u verschillende informatieboekjes vinden. Onder andere van ParketGroep en Nederland Collectie. Met deze boekjes hopen wij u te informeren over alle mogelijkheden die wij bieden voor een perfecte vloer. Wanneer u hieronder op één van de boekjes klikt, dan kunt u het boekje online inkijken.


Informatie over ParketGroep en haar vloeren van ParketGroep

Informatie over het onderhoud van uw vloer van ParketGroep