Zoeken
Home  »  Vloeren  »  Vloeren

Vloeren Soest

Vloeren in Soest? Wie in de regio rondom het Gooi zoals Soest een vloer  wil van hoge kwaliteit maar een betaalbare prijs moet bij het Houten Vloeren Paleis zijn. Van de diverse types houten vloeren u bij ons kunt kopen is een visgraat vloer bij u in Soest en omgeving toch wel het meest populair.

Wij zijn gespecialiseerd in Vloeren in Soest en Amsterdam. In de showroom vind je grote oppervlaktes met vloeren zoals houten vloeren , gietvloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren.

Vloeren Soest uit uw eigen woonplaats

 

Voor diverse soorten vloeren in de regio Soest bent u bij Woninginrichting-AANHUIS Soest aan het juiste adres. Bij Houten Vloeren Paleis Soest slaagt u altijd als u op zoek bent naar diverse soorten vloeren. Ook in Amsterdam hebben wij een showroom waar u altijd terecht kunt voor uw vragen, wensen en garanties over vloeren. Maar de dichtstbijzijnde vestiging voor u bevindt zich in de regio Soest. In onze showrooms vindt u diverse specialisten maar ze komen ook ,geheel vrijblijvend, graag bij u langs om u te adviseren over vloeren. 

Laat u inspireren door onze showroom vol vloeren

Bezoek anders onze omvangrijke showroom van 600 vierkante meter in de Ambachtshal van Soest. Ook treft u op onze website al vele mogelijkheden voor vloeren bij u in Soest. Hoewel u online vloeren kunt kopen, adviseren wij de vloeren in het echt te bekijken en om het te laten plaatsen door ons gespecialiseerd personeel. U heeft dan een sneller en foutloos resultaat.

Een houten vloer in visgraatpatroon wordt door onze mensen plankje voor plankje gelegd. Tegenwoordig is de houtkwaliteit en de gespecialiseerde lijm beter dan ooit, terwijl het verlijmen van houten vloeren met visgraatparket met vloerverwarming ook probleemloos kan worden gedaan.

Voor een offerte, vragen en informatie over vloeren in het algemeen staan wij u graag bij.

Vloeren


Direct contactVerstuur

 

Bezoek ons Facebook account Houten Vloeren @ Facebook