Wij staan voor u klaar , ondanks dat we gesloten zijn!

Onze mensen gaan gewoon door, alleen doen we het net even anders.
Zoals u weet moeten wij ook de deuren van onze winkels tijdelijk sluiten.

VLOER UITZOEKEN

Als u vragen heeft of advies nodig heeft dan kunt u ons dagelijks bereiken. We hebben op de website een whatsapp button toegevoegd zodat u direct contact kunt maken met de adviseurs in onze winkel. Via mail , telefoon, facebook , instagram en Pinterest kunt u ons dagelijks bereiken tijdens onze openingstijden.

Wij realiseren ons dat het heel moeilijk is om een vloer uit te zoeken aan de hand van een foto en daarom hebben wij monsterborden die u kunt afhalen en in uw woning kunt bekijken. Lukt het u niet om deze af te halen , geen probleem, wij brengen de monsterborden dan bij je langs.

Wel zo mooi om uw vloer gelijk in uw eigen woning te zien.

U maakt online of per telefoon of via whatsapp een Facetime afspraak. Tijdens deze Facetime afspraak nemen we u mee door ons assortiment in de winkel en bepalen zo wat uw wensen en mogelijkheden zijn voor een nieuwe vloer.
Na het uitzoeken van uw vloer kunt u de monsterborden afhalen of we brengen ze bij u thuis.

INMETEN

Wilt u graag een inmeet of orientatie afspraak maken bij u thuis. Dat kan ook! Onze adviseurs om de situatie ter plekke te beoordelen en een passende offerte te maken.

LEGGEN EN LEVEREN

Als u ervoor gekozen hebt om uw vloer door onze parketteurs van Houten Vloeren Paleis te laten leggen dan blijft dit onveranderd.
Onze parketteurs werken gewoon door maar willen wel graag veilig werken en daarom vragen wij u om onze mensen alleen te laten werken in de woning. Er kunnen dus ook geen andere werkzaamheden plaatsvinden als zij bezig zijn met het leggen van uw vloer.

Heeft u ervoor gekozen om uw vloer te laten leveren dan blijft dit ook onveranderd. De bezorger zal op de datum die met u is afgesproken de vloer komen bezorgen.

Onze adviseurs zijn in de winkels voor het afhalen van monsterborden en om u virtueel door de showroom te leiden.
Kijk voor de openingstijden van Soest, Amsterdam en Maarssen op de contactpagina.