Artikelen

Visgraat vloer in Amsterdam

Visgraat vloer Amsterdam

Wie in Amsterdam een visgraat vloer wil hebben tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding moet bij het Houten Vloeren Paleis zijn. Van de vele soorten houten vloeren die u bij ons kunt kopen is een visgraat vloer bij u in Amsterdam en omtrek toch populairst.

Veel mensen denken dat visgraatparket een kostbare houten vloer is om te leggen en door de nostalgische uitstraling alleen in oudere woningen past. In tegenstelling tot het bekende parket met rechte stroken is een visgraat vloer ongekend populair. Steeds meer woningbezitters die in een andere look in huis willen, raken overtuigd van de voordelen van een visgraatparket. De populariteit van parket in visgraatpatroon zit hem in het dalen van de prijs van de afgelopen jaren. Ook is dit parket gewild door de geluidsarme eigenschappen.

Voor visgraat vloer moet u bij het Houten Vloer Paleis zijn

In vroeger tijden werd visgraat uitsluitend gebruikt in paleizen, gemeentehuizen en andere prestigieuze gebouwen. Later werden deze houten vloeren steeds vaker gelegd in herenhuizen en andere authentieke woningen en gebouwen. Tegenwoordig heeft een visgraat vloer in Amsterdam en omgeving zijn intrede gedaan in nieuwbouwwoningen, om deze wat meer statuur en een warme uitstraling te geven. Ook visueel geeft het uw woning meerwaarde, het oogt immers niet zo standaard als rechtgelijnde parketbanen.

Bij het plaatsen van visgraatparket is het mogelijk om door het dkverse aanbod een keuze te maken tussen o.a. rustgevende of een klassiekere uitstraling. Daarnaast zijn er nog bewerkingen mogelijk als bepaalde kleurtinten, geheel in stijl met de rest van uw interieur. Brede planken zijn geschikter voor een nieuwe woning, terwijl dit een huis optisch gezien ook nog eens ruimtelijker maakt. Voor een authentiekere sfeer is een andere maat en afwerkingsmethode geschikter.

U krijgt een goed beeld in onze showroom vol houten vloeren

Bezoek anders ons makkelijk bereikbare en ruime showroom van 600 m² in de Ambachtshal van Soest. Hoewel u in onze webwinkel visgraatparket kunt kopen, adviseren wij om het te laten leggen door onze vakmensen. U heeft dan een sneller en foutloos resultaat, waarvan u nog vele jaren kunt genieten.

Een houten vloer in visgraatpatroon wordt nauwkeurig plankje voor plankje gelegd volgens traditioneel ambachtelijke wijze door vakkundig personeel. Tegenwoordig is de houtkwaliteit en gespecialiseerde lijm beter dan ooit, terwijl het verlijmen van houten vloeren met visgraatparket met vloerverwarming ook een fluitje van een cent is.

Voor vragen, informatie of het laten opmaken van een offerte staan wij u graag bij.