Leggen en egaliseren

Parket Hilversum

Parket leggen of onderhouden is niet iets waar u makkelijk over moet denken. Voor het leggen of onderhouden van parket zijn ervaring, vakmanschap en goede materialen van essentieel belang. Het Houten Vloeren Paleis helpt u in Hilversum graag bij het leggen en onderhouden van uw parket. Samen met gepassioneerde werknemers, zorgen we ervoor dat u jarenlang plezier van uw parket zult hebben. Kwaliteit leveren, daar staan wij voor. Ook wanneer u kiest voor parket schuren in Hilversum kunt u het beste contact met ons opnemen.

WAAROM UW PARKET IN HILVERSUM BIJ HET HOUTEN VLOEREN PALEIS?

Wij werken uitsluitend met topproducten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. We kunnen alle soorten parket leveren, alle soorten parket leggen en alle soorten parket renoveren. Hierbij kunt u denken aan schuren en lakken. Parket vergt energie, kennis en vakmanschap. Menig doe-het-zelver kent een vloer vol met heuvels en dalen. Precies wat u niet wilt. Bij het onderhouden is juist voor een mooi eindresultaat het ontzettend belangrijk om de vloer in meerdere beurten glad te schuren en vervolgens te lakken. U heeft immers langer woonplezier van uw parket als er veel aandacht aan besteed is. Het Houten Vloeren Paleis staat graag voor u klaar, of u nu nieuw parket wilt laten leggen of bestaand parket wilt renoveren.

WAAROM HET HOUTEN VLOEREN PALEIS:

  • Een ontzettend breed assortiment
  • We leveren het parket niet eerder af totdat beide partijen tevreden zijn
  • Juiste begeleiding
  • Kwaliteit in advisering
  • Naleving van de voorwaarden van de Geschillencommissie
  • Snelle levering

GEÏNTERESSEERD OM UW PARKET IN HILVERSUM DOOR ONS TE LATEN LEGGEN OF ONDERHOUDEN?

Bent u ook geïnteresseerd in ons bedrijf en benieuwd wat wij voor u en uw parket kunnen betekenen? Neem dan eens gerust met ons contact op. Ons team doet er graag alles aan om u tevreden te stellen en het parket netjes afgewerkt af te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *